Ariston Velis Evo

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #170  

 

Az Ariston Velis EVO és a Velis EVO Plus élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat. Lágy, gördülékeny vonalvezetés és ezüst metál felületkiképzés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

Design és tartalom felsőfokon

A Velis EVO vízmelegítők (bojlerek) többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

SMART vízmelegítő (bojler): eltanulja a vízmelegítési szokásait
A CoreTECH által működtetett Eco Evo funkciónak köszönhetően a Velis Evo és a Velis Evo Plus megjegyzi, hogy Ön napi és heti szinten mikor és mennyi melegvizet használ fel. A készülék megjegyzi az Ön felhasználói szokásait és mindig a szükséges mennyiségben és időben állít elő forró vizet. Így Ön akár 14%-ot is megtakaríthat a vízmelegítés költségéből. Bármilyen erőfeszítés nélkül rendelkezésére áll a forró víz, amikor csak szüksége van rá.

Ariston Velis Evo Plus vízmelegítők (bojlerek)

További termékelőnyök:
zuhanykész logika, digitális hőfok szabályzó, NTC érzékelő, ECO funkció, környezetbarát poliuretán szigetelés, titánium tartalmú belső tartály, 2 magnézium anód, kettő 5 pontos felfogatás, biztonsági szelep 8 bar-on tesztelve, ABS biztonsági csomag, Ecoloy bevonatú fűtőelem, homokfúvott exkluzív felület, LED kijelző, több pozíciós felszerelés, 27 cm mély, olasz design, 7 év garancia

Ariston Velis Evo vízmelegítők (bojlerek)

További termékelőnyök:
„zuhany kész” logika, a létező leglaposabb vízmelegítő: csak 27 cm mély, LED kijelzős kezelőfelület termosztáttal, többpozíciós elhelyezés, exkluzív olasz design, teljes védelmi rendszer, Ecoloy bevonatú fűtőelem, energiamegtakarítás az ECO funkciónak köszönhetően, vastag poliuretán szigetelés, 7 év garancia

LOGO