Bosch 5000 WT gázkazán

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #172  

 

Az energiaköltségek növekedését napjaink egyik legfontosabb kérdéseként tartják számon. A Bosch rendkívül hatékony hőcserélőivel a kondenzációs gázkazánok fűtés hatékonysága akár a maximum 98%-ot is elérheti. Az eredmény: alacsonyabb költségek a kisebb energiafogyasztásnak köszönhetően.

48 literes tárolóval, védőanóddal

Magas melegvíz-hozam
A Bosch Condens 5000 WT kondenzációs gázkazán egy 48 literes zománcozott, védőanóddal ellátott csőkígyós tárolós gázkészülék. A kazánban található tároló teljesítménye EN 625 szerint 16,5 l/perc, három csillagos melegvíz-komfort mellett. Ez a melegvíz-mennyiség két csapoló hely ellátását teszi lehetővé, és hasonló komfortszintet biztosít, mint egy külön szerelt tárolóval ellátott hőközpont.

A Bosch Condens 5000 WT kondenzációs gázkészülék előnyei
Új fejlesztésű Heatronic® IV vezérlő elektronika. A bővített tudású panel lehetőséget biztosít arra, hogy külön időjáráskövető szabályozó nélkül változó hőmérsékletű előremenő fűtővíz kerüljön ki a kazánból.

Kvarckristályos kijelző
Kompatibilis a Bosch I-COM távvezérlő rendszerével, vagyis az interneten keresztül kapcsolódhatunk kazánunkhoz, és programozási és távfelügyeleti feladatokat végezhetünk kényelmesen, akár otthonunktól távolról is. Véd a legionárius betegségekkel szemben, vagyis a melegvíz-tároló rendszeres időközönként felfűt és a baktériumok elpusztulnak.

Alkalmazás
Ideális megoldás lakásokba, családi házakba.

Energiahatékony
93%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs készülék az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználja a fűtés során. Ennek következtében a készülék hatásfoka éves szinten kb. 20%-kal nagyobb egy hagyományos fűtőkészüléknél, azaz kb. ennyivel kevesebb gázt kell elégetni ugyanahhoz a teljesítményhez.

Alacsony károsanyag-kibocsátás
A készülék környezetkímélő, mivel kis mennyiségű nitrogén-dioxidot (NOx) és széndioxidot (CO2) bocsát ki. Ezt a modern égők teszik lehetővé, amelyekben a gáz és az égéshez szükséges levegő optimális hőmérsékleten ég el.

Melegvízkomfort
A tárolónak köszönhetően mindig van melegvíz (EN 625 szerint 16,5 l/perc).
Maximális fűtési teljesítmény: 24 kW

LOGO