REHAU Indoor Climate Comfort System - REHAU DHU légszárító

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1806  

 

Felülethűtéssel a levegő és az épületszerkezet felületi hőmérséklete kezelhető, a páratartalom azonban nem. A REHAU Indoor Climate Comfort System megoldása a felülethűtő rendszerek kiegészítése légszárítóval, ami még kihívást jelentő páraterhelés esetében is biztosítja az optimális és szabályozott páratartalmat a helyiségben.

Szabályozott páratartalom

A REHAU légszárítók különlegessége, hogy a hűtőkör mellett egy vízkör is található bennük, amit a felülethűtő rendszer hidraulikai köréhez kell csatlakoztatni. Ezáltal a légszárító felesleges hője elvezetésre kerül.

RENDSZERJELLEMZŐK
A REHAU légszárítók kétféle légszárítási üzemmóddal rendelhetők.
Légszárítás: A készülékben a kondenzációt követően a levegő visszamelegszik, így a készülék bemeneti és kimeneti oldalán a levegő hőmérséklete közel azonos.
Légszárítás hűtéssel: Kiegészítő hűtési funkcióval rendelkező készülékben a légszárítást követően a levegő nem melegszik vissza, a folyamatból származó összes hő a vízkörön keresztül távozik.

Rehau légszárító az optimális páraszabályozáshoz

A REHAU légszárítók kondenzációs készülékek, falra és mennyezetre szerelhetők, felügyeletüket a NEA SMART 2.0 látja el. Mindkét változat elérhető kiegészítő hűtőfunkcióval is, ami által 610 W kiegészítő hűtési teljesítményt biztosítanak a mennyezeti, és 520 W-ot a fali készülék esetében. A mennyezeti légszárító légcsatornához csatlakoztatható, így lehetséges egy készülékkel több helyiség együttes légszárítása.

RENDSZERELŐNYÖK

  • szabályozott a páratartalom kezelése
  • a felülethűtés a kívánt teljesítményen folyamatosan üzemeltethető
  • vezérlést a NEA SMART 2.0 biztosítja

Felkeltettük érdeklődésedet? Kérj ajánlatot a Gépész Szakáruházak bármelyikétől és használj REHAU rendszert következő munkádnál!

Rehau logo

LOGO