Miért válassz CONCEPT klímaberendezést? Vélemények tőlünk és vásárlóink tollából

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #1830  

 

Az elmúlt hetek kánikula időszakának köszönhetően ugrásszerűen megemelkedett a kereslet klímaberendezéseink iránt. Sokan minden bizonnyal már korábban is fontolgatták a korszerűsítést, most azonban a tartós hőhullám fokozott cselekvésre is ösztönözte a még gondolkodókat.

A hűvös otthonért

Előrejelzések szerint a hazai éghajlatot egyre inkább enyhe telek (-5/-7 °C) és rendkívül meleg nyarak fogják jellemezni, érezhetően szélsőséges időjárási változásokkal, szokatlan melegfrontokkal, vagy épp intenzív esővel, viharral, mely hőmérsékletváltozás mindannyiunk szervezetét megterheli. Éppen ezért fontos, hogy a klímára már ne luxuscikkénk tekintsünk, hanem egyfajta egészségmegóvó eszközre, mely használata az időseknél, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknél nem csak a komfort miatt lehet fontos a meleg napokon.

Nem csak akkor lehet fontos a Wi-fis működés, ha mi magunk igényeljük. Gondoljunk csak bele mennyivel kényelmesebb, ha valami „elállítódott” telefonunkról újra hangolni a működést akár édesanyánknál/nagymamánknál is. Nem kell többé hallani a „de nem akartalak zavarni” ezért persze már egy hete fennáll a probléma c. mondatokat, ami mindannyiunk életén és lelkiismeretén is könnyít. Az alábbiakban összefoglaltuk milyen szempontok alapján is érdemes klíma berendezést választanunk akár saját magunknak, akár családtagjaiknak:

Általánosságban elmondható, hogy a kisebb:

  • maximum 20-24 m2-ig hűtendő/fűtendő helyiségekhez 2,5kW-os kivitelt
  • 30-40 m2-es alapterülettel 3,5 kW-os kivitelt ajánlunk,

de rendelkezésre állnak kínálatunkban ettől nagyobb 5-től akár 12 kW-ig terjedő kivitelek is.

A kivitelezővel történő előzetes egyéni egyeztetést minden esetben, hiszen nem minden a szoba méret, a későbbi várható hőterheléssel is számolnunk kell. A tájolást, ablakfelület méreteket, szobában életvitelszerűen tartózkodók létszámát, fal típust, szigetelés vastagságot, lakótérben való elhelyezkedést (tetőtér) egyaránt figyelembe kell venni a kiválasztás előtt.

CONCEPT klímaberendezéseink termékcsaládok szerint:

  • CONCEPT PRO 2,5 – 7kW – Tökéletes választás hűtésre és átmeneti időben fűtésre is - kültéri egysége nem téliesített, ezért meglévő fűtési rendszer mellett, mint kiegészítő fűtésként javasoljuk csak használni az őszi és tavaszi időszakban.

         Bővebben a termékről  >>>

  • CONCEPT NORDIC 2,5 – 3,5kW – Fűtésre optimalizált, magas hatékonyságú klíma berendezés (fűtésre, hűtésre). A dupla soros elpárologtatónak és az elektronikus expanziós szelepnek köszönhetően sokkal magasabb fűtőteljesítményt biztosít a hagyományos kivitelű klímához képest. A beltéri egység az elvárt alapfunkciók mellett plusz kényelmet szolgáló sajátosságokkal egészült ki, mint az öntisztítás, brezze away (~ ne fújj rám), szűrők, ionizátor és a sokak által használt Wi-fi vezérlés.

   Bővebben a termékről >>>

  • CONCEPT AG 5 – 7kW – Téliesített kivitel, fűtésre és hűtésre
    AG monosplit klíma - 5 kW feletti teljesítményben.  A berendezés a téli működés érdekében csepptálca és karterfűtéssel van ellátva. Beltéri egysége funkcióiban megegyezik a Nordic beltérivel.

   Bővebben a termékről >>>

 

  • CONCEPT AG MULTI SPLIT 4 – 12kW - Téliesített kivitel, fűtésre és hűtésre

Ennél a típusnál akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható 1 kültéri egységre, ami kétségtelenül előnyös választás, ha több helyiséget szeretnénk klimatizálni.

     Bővebben a termékről >>>

 

Vásárlói vélemények:

„Anyukám tőlünk távol él. Már régóta szerettem volna klímát szereltetni hozzá, most eljött az ideje. A kivitelezés gyorsan és problémamentesen történt. A készülék bekapcsolásakor azonnal kellemes hűvöset teremtett a vidéki családi házban. A kültéri és beltéri egység hangja, maximális terhelésen is alig volt hallható.

Concept klíma referencia - Wi-fivel az utazás ellen

Miután zökkenőmentesen letöltöttem a mellékelt QR kódon található applikációt, 2 percen belül a telefonomról tudtam a készülék minden funkcióját használni, valamint tájékoztatást kapok a külső és belső hőmérsékletről is.

Ez számomra azért fontos, mert anyukám már elmúlt 80 éves, így én az otthonomból tudom ellenőrizni a készülék működését, vagy bármilyen beállítást el tudok végezni azonnal anélkül, hogy több órát kellene utaznom.

„Nagyon halk a készülék, szinte nem is lehet hallani, hogy működés alatt van. Kellemesen, fokozatosan hűti le a szobákat.

A nagyon nagy hőségbe, mivel van benne Wifi /így távolról is betudom kapcsolni / Pl: a munkahelyemen elindulásánál, így mire haza érek (kb. 15- 20 perc) nagyon jól lehűti a helyiséget. Sőt azt is biztosra merem kijelenteni, hogy a Wifije olyan erős, hogy még Isztambulból is tudtuk működtetni mindenféle probléma nélkül.

Concept pro klíma referencia

Nekem jelenleg 2 db Concept klímám van.

  • CONCEPT Pro 09K WiFi A++ inverteres split klíma, R32, 2.8kW
  • CONCEPT AE Plus 09K WiFi A+++ inverteres split klíma, R32, 2.6kW

Őszintén mondom mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fogják meg bánni, és még árban is nagyon jó!!! Kellemes hűsölést a Concept klíma használatával!!!”

"Ebben a rekkentő hőségben édesanyáink is beadták a derekukat, hogy „na jó” legyen klíma! A párás 30 fokos meleg biztos vagyok benne, hogy az egészségre is negatív hatással van, így minél hamarabb szerettük volna, hogy otthonaikba beépítésre kerüljenek a klímák.

concept Nordic referencia munka

Választásunk a Concept Nordic klímára esett mindkét esetben és nagyon nem bántunk meg! A kivitelező brigád gyors és tiszta munkát végzett. Gyorsan üzembe is helyeztük a berendezéseket. Első tapasztalatok a klímával pozitívok. A pára eltűnt és pillanatok alatt kellemes hőmérsékletet teremtett a nappaliban, mindezt csendesen. Miután elmagyaráztuk a mamáknak a klíma távirányító működését, ami egyébként végtelen egyszerű, mi le is töltöttük a klíma applikációját a saját telefonunkra (nem az övéikre), hogy ha szükséges akkor távolról is tudjunk segíteni a beállításban! Azon kívül az applikációban több féle funkció érhető el, mint a távirányítón. Például a ventilátor sebessége a távirányítón 20 % a legkisebb fokozat, az applikációban gyakorlatilag levehető akár 1%-ra is. Egy szó, mint száz nem egy úri huncutság a WiFi funkció, hanem igenis nagy segítség lehet az app a szükséges pillanatokban.

Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a Concept Nordic klímát!"

"Nálunk tavaly ősszel lett szerelve egy Nordic 2,6 kW-os hódmezővásárhelyi lakóingatlanunkban 15 m2-es helyiségben. Kollégák tanácsolták, hogy várjam meg míg megérkezik, mert ez már fűtésre optimalizált készülék.

A kültérit esztétikai okokból az ablakpárkány alá/mellé tetettem. Ennek hátránya, hogy oda kell figyelni az előtte növekvő növényzetre, viszont könnyebb így takarítani.

Nordic referencia

Nagyon tetszik a Wi-fi csatlakozás. 15 éves lányom szobájába lett felszerelve, és természetesen az volt az első, hogy telepítette a vezérléshez szükséges appot. Egyszer egy nagyon meleg napon még a suliban úgy döntött, hogy távolról bekapcsolja a klímát a szobájában. Mivel itthon voltam és én is éreztem, hogy nagyon meleg van, korábban már elindítottam hagyományos módon a távirányítóval. Így csak azt látta, hogy már nem kell bekapcsolnia, mert működik. De nagy mosollyal az arcán mesélte el, hogy mi történt.

Rendkívül hamar felfűti illetve lehűti a helyiséget, sőt általában nyitva van az ajtó és a légterelők beállításának köszönhetően még az étkezőre is hatással van.

Szóval meg vagyunk vele elégedve, jövőre a fiam is tervezi a klímatelepítést a lakásában, oda is ilyet fogok neki ajánlani."

Concept klíma termékajánló

 

LOGO