BAXI Prime gázkazánok ingyenes kiszállítással

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #190  

A BAXI PRIME gázkazánok kedvező áruknak köszönhetően jó alternatívát kínálnak a kifutó hagyományos kombi kazánok leváltására, valamint kiválóan használhatók egyszerű, új fűtési rendszerek hőellátására.

ErP ready kondenzációs készülék
A 2015. szeptember 26. után bevezetésre került Európai Uniós rendeletcsomag (ErP direktíva, Ökodesign irányelv) következtében nagy mértékben átalakításra került a kazánpiac. A változásokhoz igazodva (követve a szabályzást) a BAXI is bővítette a kondenzációs fali gázkazánjainak palettáját a Prime 24-es és 28-as kombi készülékeivel.

Kiemelkedő hatásfokuk és egyben az ezzel együtt járó energiamegtakarítás oka, hogy a kondenzációs kazánoknál az égésnél keletkező lecsapódott vízgőz, és annak rejtett hőenergiája nemcsak visszakerül a rendszerbe, hanem a kondenzáció során ez a hőmennyiség ismét felhasználásra kerül. A kazán így messze a legmagasabb hatásfokon működik úgy, hogy károsanyag-kibocsátása, vagyis a levegőszennyezése közben az elérhető minimumot közelíti meg. Energiamegtakarításuk a régebbi kazánokhoz, illetve konvektorokhoz viszonyítva közel 30%.

Termékjellemzők:

- 1:5 modulációs tartomány
- ultra kompakt méret: 700x395x279 mm
- kompozit hidraulikus szerelvénycsoport
- nemesacél primer hőcserélő, nemesacél előkeveréses égő
- beépített biztonsági szelep a fűtési körben: 3 bar
- külsőhőmérséklet-érzékelő csatlakoztatható
- beépített időjáráskövető-szabályozás
- NTC érzékelős hőfokellenőrzés
- elektronikus gyújtás / folyamatos lángmoduláció
- automatius by-pass szelep a fűtési körben

LOGO