Bosch Condens 9000i WM kondenzációs kazán

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #206  

 

A Bosch Condens 9000i WM egyetlen, kompakt egységben egyesít minden olyan elemet, mely otthona fűtési és használati melegvíz-készítési igényeinek teljesítéséhez szükséges. A készülék burkolatán belül egy két fűtési körös hidraulikai rendszer is kialakítható szivattyúkkal, hidraulikus váltóval és keverőcsappal. Így a Condens 9000i WM tökéletes megoldás a legtöbb családi otthon számára.

Forradalmian új, energiatakarékos, kompakt technológia

A Condens 9000i WM konenzációs kazán modern megjelenésébe mindenki első látásra beleszeret
A forradalmian új, energiatakarékos, kompakt technológia felülmúlja elvárásait és garantálja kényelmét otthona fűtése és a használati melegvíz-készítése kapcsán.

Kombinált megoldás a lakás fűtésére és a használati melegvíz-készítésre
A Bosch Condens 9000i WM gázkazán egy egyszerű, kompakt csomagban egyesíti azokat a tulajdonságokat, melyek otthonának fűtési és használati melegvíz igényeit egyaránt kiszolgálják. A készülékbe épített HMV tároló mérete 100, 150 és 210 liter lehet.

A 210 literes változat tartalmaz egy szolár csőkígyót, így egy napkollektoros rendszerrel tud rásegíteni a használati melegvíz-igények kielégítésére. Külön kiegészítő használatával akár két fűtési köri szivattyú is elhelyezhető a készüléken belül. Emiatt ideális választás a Condens 9000i kondenzációs kazán a családi házak számára.

Egyszerű kezelés
A korszerű elektronikának köszönhetően a Condens 9000i WM gázkazán fő funkciói az érintőképernyő segítségével közvetlenül szabályozhatók. A CW 400 szabályzó akár a készüléken belül is elhelyezhető és MB Lani modul használatával a fűtési rendszere távvezérlését egy okostelefonról/tabletről is végezheti (IOS vagy Android operációs rendszerrel kompatibilis). A Condens 9000i WM telepítése rendkívül gyors és egyszerű feladat, a kazán néhány egyszerű lépéssel a fűtési rendszerre csatlakoztatható.

Ezzel akár 30%-kal több időt spórolhat meg a Condens 9000i WM kondenzációs kazán felszerelésekor (a Condens 5000 FM készülékhez képest).

A karbantartás is bámulatosan egyszerű
A könnyedén eltávolítható oldal- és előlapi paneleknek köszönhetően a karbantartás egyszerűbb, mint valaha. Ez azt is jelenti, hogy a szervizpartner minden alkalommal, mikor karbantartásra van szükség, időt spórol - Ön pedig élvezheti a kevesebb munkaidőből származó alacsonyabb költségeket. A modern megjelenésének és a fehér, high-tech üveg előlapnak köszönhetően a stílusos Condens 9000i WM vonzó és elegáns kiegészítő minden otthonba.

 

A készülék előnyei:
- 94%-os szezonális helyiségfűtési hatásfok
- Széles moduláció: 1:10
- Titánium üvegburkolat
- Magas NL számok
- Számos kiegészítő érhető el hozzá, melyekkel a készüléken belül akár két fűtési körös rendszer is megvalósítható
- Háttérvilágításos LCD-kijelző és érintőgombok

 

Beépített rétegtároló
Előmelegítési idő nélkül is azonnal rendelkezésre áll a melegvíz. A beépített rétegtárolónak köszönhetően helytakarékos. Nincs melegvíz-hőmérséklet ingadozás. Gyors tárolótöltési idő.

Energiahatékony
A COM/ECO gomb segítségével a melegvíz-igény egyedileg szabályozható. A kényelmi COM beállításnak köszönhetően a kazán állandóan melegvizet tárol és ezt állandó hőmérsékleten tartja, míg az ECO beállítás esetén a készülék a vizet csak igény esetén melegíti fel, és így energiát takarít meg.

Rendszerajánlat
Egy időjárásfüggő szabályozó a külső hőmérséklet függvényében szabályozza a fűtését. A külső hőmérsékletet ennek során egy mérő érzékelő határozza meg. A mért hőmérséklet alapján aztán a szabályozókészülék vezérli fűtésének előremenő hőmérsékletét. Az időjárásfüggő szabályozók üzem közben nagy hatékonyságról gondoskodnak, és segítik Önt az energiamegtakarításban.

A CW100/400 időjáráskövető szabályzók segítségével a rendszer helyiségfűtési energiahatékonysági osztálya: A+.

-  MB LANi segítségével okostelefonról vezérelhető a fűtési rendszere (internetkapcsolat szükséges).

Bővebb információ: www.bosch-climate.hu

 

 

LOGO