Ariston VÍZMELEGÍTŐK

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #22  

 

Az Ariston Velis Evo és a Velis Evo Plus élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat. SMART dupla tartályos felépítésének köszönhetően 50 perc alatt* kész a forró zuhany. Emellett felépítése szuper csendes vízmelegítést tesz lehetővé.

Csökkentse vízmelegítési költségeit Ariston elektromos vízmelegítőkkel

Az Ariston Velis Evo és a Velis Evo Plus vízmelegítők az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

- SMART kijelző: a berendezés egyszerű hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé és értesít, amikor lehet zuhanyozni.
- SMART Blue Tech érintőképernyő
- SMART vízmelegítő: eltanulja a vízmelegítési szokásait. A CoreTECH által működtetett Eco Evo funkciónak köszönhetően a Velis Evo és a Velis Evo Plus megjegyzi, hogy Ön napi és heti szinten mikor és mennyi melegvizet használ fel. Így Ön akár 14%-ot is megtakaríthat a vízmelegítés költségéből. Bármilyen erőfeszítés nélkül rendelkezésére áll a forró víz, amikor csak szüksége van rá.
- Helytakarékos felépítés: a dupla tartályos felépítésének köszönhetően a Velis Evo Plus lapos kialakítású, mindössze 27 cm mély. Függőleges és vízszintes beépítés egyaránt megvalósítható. Olasz formatervezők lágy vonalvezetéssel alkották meg, hogy a berendezés bármilyen fürdőszobabútorhoz illeszkedjen. A Velis Evo Plus-ból különböző kapacitású modellek közül lehet választani, amelyek minden igényt kielégítenek.
- Garantált kényelem: a SMART öntisztító fűtőelem, valamint titaniummal zománcozott dupla tartály és fűtőelem a hosszú tartósság érdekében. Emellett az ABS biztonsági rendszer áramszünet vagy vízhiány esetén biztosítja a zavartalan működést.

LOGO