Forma1-es csapatot szponzorál a BWT

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #220  

 

A Forma 1 2017-es szezonjában a VJM10-es autómodellek pink, magenta és ezüst színekben állnak rajthoz, amely a márka mellett kifejezi a BWT és a Sahara Force India közötti hosszú távra szóló együttműködését.

Forma1-es csapatot szponzorál a BWT

Együttműködésünk a Sahara Force Indiával a márkastratégiánk fontos része, amelynek célja, hogy világszerte minél többen megismerjék vízkezelési megoldásainkat. A Formula 1 a technológiai sportok prémium ligája, akárcsak a BWT a vízkezelés területén. Szenvedéllyel dolgozunk minden nap azon, hogy berendezéseinkkel hozzájáruljunk, hogy Ön kiváló minőségű vizet , H2O-t, az élet elixirét – biztosíthassa a mindennapjaihoz. Emellett folyamatosan fejlesztjük a legújabb technológiákat, megfelelve a legszigorúbb minőségi-, higiéniai- és biztonsági feltételeknek, elvárásoknak." – tette hozzá Andreas Weissenbacher, a BWT Group vezérigazgatója (CEO).

A Sahara Force Indiáról
A 10 éves csapat a sportág igazi sikertörténete. Silverstone csapata évről évre küzdötte fel magát, a 2016-os szezont pedig az előkelő 4. helyen zárta a Formula 1 Bajnokságban. Az eredményes futamoknak, a partnerek bővülő körének és a világklasszis pilótáknak köszönhetően, mint Sergio Perez, világszerte népszerűvé vált. A feltörekvő tehetség, Esteban Ocon rajthoz állása és Perezzel való együttműködése a 2017-es Formula 1 idényben sok meglepetést tartogat majd, illetve lehetőséget ad arra, hogy a csapat újult erővel folytassa sikeres szereplését 2017-ben is. További információ: www.forceindiaf1.com

A BWT-ről
Európa vezető víztechnológiai vállalatának 3300 munkatársa világszerte ajánl olyan egyedülállóan innovatív, megbízható, magas minőségű és környezetbarát vízkezelő megoldásokat nem csak a háztartások, de ipari létesítmények és ágazatok, valamint szállodák, és éttermek számára, amelyek a legszigorúbb minőségi és higiéniai sztenderdeknek is megfelelnek. A vállalat legfontosabb célkitűzése, hogy termékeik energiatakarékosak legyenek, így járulva hozzá a Kék Bolygónk forrásaink megkíméléséhez.

LOGO