Új Ariston Velis Evo Wi-Fi vízmelegítők

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #229  

 

Legyen bármilyen távol otthonától, a Wi-Fi-s Velis Evo elektromos vízmelegítő beállításain bármikor és bárhol változtathat, hogy mindig forró zuhany várja, amikor csak hazaér, a megfelelő hőmérséklettel és a kellő időben. Történjék bármi a nap során, a Velis Evo villanybojler ellenőrzi az energiafogyasztást, megjegyzi az Ön szokásait, valamint energiát és pénzt takarít meg Önnek!

Kényelem karnyújtásnyira!

Okostelefonhoz csatlakoztatva a Velis Evo Wi-Fi elektromos vízmelegítő (villanybojler) beállításain bármikor és bárhol változtathat

A kényelem SMART oldala
A Velis Evo elektromos vízmelegítő élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat. SMART duplatartályos felépítésének köszönhetően 50 perc alatt kész a forró zuhany.* Emellett felépítése szuper csendes vízmelegítést tesz lehetővé.
A Velis Evo Wi-Fi-t kezelheti közvetlenül az okostelefonjáról, a Velis Ariston Net App alkalmazásnak köszönhetően.

*48 l, 40 °C-os zuhannyal számolva, amelyet a vízmelegítő 15 °C-os vízből állít elő.

Smart Blue Tech érintőképernyő
A Velis Evo Plus villanybojler széria számos előnnyel jár:

  • leolvashatja, hányszor lehet zuhanyozni a rendelkezésre álló melegvíz alapján
  • várakozási idő a következő zuhanyig - a kezelőfelületen mindig leolvasható a hátralévő idő
  • naponkénti programbeállítás - mindig a megfelelő vízhőmérsékletre számíthat a megfelelő időben, hiszen pontosan beállíthatja, mikor legyen kész a melegvíz (egy napra akár két időpont is beállítható)

SMART vízmelegítő: eltanulja a vízmelegítési szokásait
A CoreTECH által működtetett Eco Evo funkciónak köszönhetően a Velis Evo és a Ve6lis Evo Plus megjegyzi, hogy Ön napi és heti szinten mikor és mennyi melegvizet használ fel.
A készülék megjegyzi az Ön felhasználói szokásait és mindig a szükséges mennyiségben és időben állít elő forró vizet. Így Ön akár 14%-ot is megtakaríthat a vízmelegítés költségéből. Bármilyen erőfeszítés nélkül rendelkezésére áll a forró víz, amikor csak szüksége van rá.

Helytakarékos felépítés
Dupla tartályos felépítésének köszönhetően a Velis Evo Plus lapos kialakítású, mindössze 27 cm mély. Függőleges és vízszintes beépítés egyaránt megvalósítható.
Olasz formatervezők lágy vonalvezetéssel alkották meg, hogy a berendezés bármilyen fürdőszobabútorhoz illeszkedjen. A Velis Evo Plus-ból különböző kapacitású modellek közül lehet választani, amelyek minden igényt kielégítenek.

Garantált kényelem
A SMART öntisztító fűtőelem, valamint titániummal zománcozott dupla tartály és fűtőelem a hosszú tartósság érdekében.
Emellett az ABS biztonsági rendszer áramszünet vagy vízhiány esetén biztosítja a zavartalan működést.
A Velis Evo és Velis Evo Plus elektromos vízmelegítőket 7 év garanciavállalással értékesítik.

LOGO