ViFresh szagtalanító a Villeroy&Boch-tól

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #232  

 

A beépített rekesz minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít. A "Higiénia bajnokunk az innovatív WC a háromszoros tisztaságért" jelmondattal a Villeroy & Boch új normákat állított fel a WC-higiénia terén azáltal, hogy ötvözte a DirectFlush gyűrű nélküli technológiát a szennyeződéstaszító CeramicPlus felülettel, és az AntiBac antibakteriális mázfelülettel. Az eredmény pedig lenyűgöző. A WC-k optimális higiéniát biztosítanak, mivel könnyen, gyorsan és alaposan tisztíthatók, ráadásul mindezt alacsony vízfogyasztás mellett teszik. A legújabb innováció, a ViFresh, pedig minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít.

A beépített rekesz minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít

Friss illat – ViFresh
Ki ne szeretne tiszta és friss illatú WC-t? A WC-szagtalanítók minden öblítéssel harcolnak a kellemetlen szagok ellen, és használatukat követően a WC teljesen tiszta és szagtalan marad. Ezenkívül megakadályozzák a vizeletből képződő lerakódások és a vízkőképződés kialakulását, és a teljes helyiségben hosszan tartó illatot hagynak maguk után. Azonban hátrányaik is vannak: a tartók vagy kosárkák a WC-ben történő használatukkor nem éppen megnyerő látványt nyújtanak, és nem higiénikus helyre kell őket felerősíteni. Még baktériumok táptalaját is képezhetik. Az új, gyűrű nélküli WC-k – melyek intelligens kialakítása nagyobb higiéniát, kevesebb tisztítást és alacsonyabb vízfogyasztást biztosítanak – pedig megnehezítik a hagyományos WC-szagtalanítók felerősítését.

A korszerű DirectFlush technológiának a hagyományos WC-szagtalanítókkal együtt történő alkalmazása (tökéletes higiénia) érdekében a Villeroy & Boch kifejlesztette a ViFresh-t, amellyel a WC-szagtalanítókat közvetlenül a WC-be beépített rekeszébe helyezte. Az ötlet nagyon higiénikus, mivel nem kell megérinteni a WC belsejét, ha a szagtalanítók meg-, illetve utántöltése szükségessé válik. A ViFresh megjelenésében is nagyszerű, mivel a rekeszt beépítették a WC-be, és a szerelvényhez tartozó fehér és króm színű kupakkal biztonságosan le van zárva. A gyermekek kézzel már nem nyúlhatnak a vegyszerekhez. És még egy bónusz: mivel már nem szükséges tartókat és kosárkákat vásárolni, csak az olcsóbb utántöltő csomagokat kell megvenni. Az öblítést a belógó szagtalanítók sem akadályozzák már, így az optimális öblítés biztosított.

"A piac még soha nem kínált olyan diszkrét megoldást a WC-szagtalanítók számára, mint amilyen a ViFresh" – hangsúlyozza Vessella Carrilo, a Villeroy & Boch vezető termékmenedzsere. "Mivel a ViFresh WC-kben az öblítővíz áramlását – más WC-kkel ellentétben – nem akadályozzák a lelógó szagtalanítók, az öblítő-kapacitás optimális."

A ViFresh a Subway 2.0 kollekcióban a falra szerelt standard WC-modell esetében választható. A megnövelt higiénia lehetősége érdekes mind a magánháztartások, mind pedig a nyilvános helyek számára. A ViFresh használata tökéletes megoldás szállodákban és éttermekben, sőt még olyan létesítményekben is, mint a kórházak, mivel ezek mindegyike a mellékhelyiségek legmagasabb szintű higiéniáját követeli meg.

LOGO