Alföldi Formo bútorok

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #26  

 

Az Alföldi tavaly bevezetett Formo családjának a választéka a sikeres első évet követően fürdőszoba bútorral gazdagodik.

Alföldi Formo - a letisztult és praktikus fürdőszobabútor

A kétféle mosdót tartalmazó család S szögletes mosdóihoz (65 és 60 cm) kínálunk a jövőben bútorokat.

A Formo bútorválasztéka egy 2 fiókos alsószekrényből (két méretben) és egy magasszekrényből áll. A tükröt és a tükrös szekrényt a Saval 2.0 családunkból ajánljuk a Formohoz. A kollekció valamennyi tagja – a Saval 2.0 tükör és tükrös szekrény is – fényes fehér (E4), illetve világos tölgy (PF) színben rendelhető.

A fürdőszoba berendezés elemeit képező alsó szekrények és a magas szekrények is csakis falra rögzíthetőek, mind a fiókok, mind az ajtók Soft Closing, finoman záródó funkcióval rendelkeznek. A mosdószekrényeknél 2 nagyobb méretű fiók, míg a magas szekrénynél a két nyíló ajtó mögötti 4 üvegpolc gondoskodik a megfelelő tároló helyekről.

A Formo család az Alföldi egyik kiemelt fürdőszoba bútor kollekciója a kétféle (kerek és szögletes) mosdójával, illetve az első ún. Clean-Flush, nyitott gyűrűs fali-WC-jével. A bútorválasztékkal kiegészülve a Formo immár valamenynyi fürdőszoba ékköve lehet.

LOGO