Újdonság a Geberit kínálatában

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #260  

 

Az új Geberit AquaClean Mera higiéniai berendezés minden tekintetben egyedülálló mércét állít: a design, a kényelem és a technológia vonatkozásában is a legkiválóbb. Két változatban kapható: a Geberit AquaClean Mera Classic magas minőségű felszereltségével győzi meg a felhasználót, a Geberit AquaClean Mera Comfort pedig még további kényeztető funkciókat kínál.

Egyetlen szakember által is könnyen felszerelhető

A Geberit AquaClean Mera a tevezéstől kezdve a beszerelésen át egészen a karbantartásig számos okot ad az örömre. A projekt tervezési szakaszában a hálózati csatlakozástól eltekintve semmilyen egyéb előkészítő munkát nem igényel. Az ivóvíz minőségi követelményeit szabályozó EN 1717 és EN 13077 előírások betartásához sincs szükség további berendezés beszerelésére (tökéletes higiénia a lehető legegyszerűbb módon). A fali rögzítésig, illetve a víz- és elektromos csatlakozásokig bezárólag a teljes technológiát a kiváló minőségű műanyagból készült, elegáns burkolat mögé rejtették. Ez egyszerűen eltávolítható, könnyű hozzáférést biztosítva ezzel valamennyi komponenshez. Ezenkívül felszerelése a szerelési útmutató segítségével egyetlen szakember által elvégezhető. A fém burkolatra előszerelt hangszigetelő táblák a beszerelési munkát tovább egyszerűsítik.

 

Meggyőző érvek
- A Geberit AquaClean Mera WC-t kiváló minőségű anyagok, lágy vonalvezetés és egyenletes átmenetek jellemzik.
- A szabadalmaztatott WhirlSpray zuhanytechnológia különösen alapos és frissítő, s egyben víztakarékos tisztításról gondoskodik (higiénia mesterfokon)
- Az átfolyós vízmelegítővel és melegvíz-tartállyal rendelkező hibrid melegvizes rendszer azonnali és folyamatos vízellátást biztosít testhőmérsékletű vízzel.
- Az aszimmetrikus belső geometriájú TurboFlush öblítési technológia a kerámia belső felületét alaposan, mégis csendesen öblíti ki.
- A kellemetlen szagokról az integrált szagelszívó egység gondoskodik. A Comfort kivitelnél az érintés nélküli, automatikus WC-fedél nyitás és csukódás funkciót, az irányfényt, valamint a WC-ülőke melegítést közelségérzékelő szenzor szabályozza.
- Mindegyik műszaki egység integráltan a burkolat mögött helyezkedik el.
- Beszereléséhez egyetlen szakember is elegendő.
LOGO