Új HL600N esővíz süllyesztőszekrények

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #262  

 

Az időjárási szélsőségek, a hirtelen nagy mennyiségű esővíz, vagy a hosszan tartó száraz időszak új kihívások elé állítják a csapadékvíz rendszereket és azok tervezőit. A körülmények változására, a követelmények növekedésére a HL600N süllyesztőszekrény sorozattal reagáltak. A jól működő részeket megtartva, a többit tökéletesítve - ugyanannyiért!

Vízszintes DN110 tokos bekötési lehetőséggel

Az esővíz süllyesztőszekrényekkel kapcsolatos tapasztalataikat az elmúlt évtizedek során folyamatosan gyűjtötték és most úgy döntöttek, hogy ezek alapján újratervezik HL600 típusú terméküket. A könnyűséget, ami az alapanyagnak köszönhető és a statikai stabilitást és terhelhetőséget, amely a ház bordázott kialakításából adódik, megtartották. Ezen kívül meghagyták a gömbcsuklósan, tág határok között beállítható csatlakozócsonk kialakítást is.
 

Termékjellemzők:
- Gumi tömítés tökéletesített csappantyús bűzzár és tisztítófedél
- Túlfolyó funkciós lombfogó kosár
- Több mint 50%-kal megnövelt teljesítmény
- Excentrikus csúszó karmantyúk az ejtőcső fogadására több méretben
- DN110 és DN125 csatlakozó méret egy egységben

Ha az esővíz ejtőcsövet nem látható módon szeretnénk levezetni, például a hőszigetelésben, vagy a szerelt homlokzat mögött, akkor azt egy hagyományos süllyesztőszekrénybe nem célszerű bekötni, hiszen a tisztítófedelét lehetetlen lenne felnyitni.

Erre most itt a megoldás:
HL600NHO = (HL600NHorizontális) - az új fejlesztésű HL600N minden előnyével, csak vízszintes DN110 tokos bekötési lehetőséggel. Segítségével az ejtőcsövet a faltól kissé távolabb elhelyezett süllyesztőszekrénybe a talajszint alatt köthetjük be.

Új süllyesztőszekrényeik öntöttvas felső résszel is készülnek, így műemlék épületeknél, vagy öntöttvas állványcsövek bekötésére, vagy járművek által járt felületbe ezeket ajánlják.

A HL600N és HL600NHO ellátható a HL601i tálcával, melynek segítségével a ház körül alkalmazott burkolathoz igazíthatjuk, fedhetjük be a tisztítónyílást (kavicsszórás, burkolólap, műfű, stb.)

LOGO