Új Uponor Decibel lefolyócsövek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #273  

 

Fedezze fel az új, hangcsillapított lefolyócső-rendszert, amely ötvözi az innovatív technológiát és a modern formatervezést – a Decibel garantálja, hogy ön csak azt hallja, amit hallani szeretne!

Magas akusztikai követelményű épületekhez

Az Uponor Decibel teljes körű hangcsillapított lefolyócső-rendszer 50-160 mm méretig terjedő csővezetékekkel és idomokkal. Alkalmazható új építésekhez és felújításokhoz egyaránt.
A Decibel rendszert az üvegszál erősítésű polipropilén, a többrétegű szerkezet és a nagy fajsúly teszi igazán csendessé.

Az Uponor Decibel lefolyócső-rendszer ideális megoldás magas akusztikai követelményű épületekhez (hangcsillapított kialakítás). A sima felület ellenáll a belső sérüléseknek és minimalizálja a dugulás kockázatát. A rendszer méreteit az EN 1451 európai szabvány alapján határoztunk meg, így az megfelel a szabvány valamennyi követelményének. A gyártási folyamat minden lépése nyomon követhető, minden idomot egyenként teszteltünk a hosszú, karbantartásmentes élettartam biztosításáért.

Az Uponor Decibel lefolyócső-rendszer zajvédelmét a Fraunhofer Institute tesztelte.
Az Uponor Decibel lefolyócső-rendszer az EN 14366 szabvány szerint került tesztelésre. A szabvány a lefolyócső-rendszer által keltett zaj laboratóriumi mérését tartalmazza.

Uponor Decibel lefolyócső-rendszer:
- Alkalmazható új építésekhez és felújításokhoz
- Hangcsillapított kialakítás
- Egyszerű fektetés speciális eszközök nélkül
- Elérhető méretek: ø 50, 75, 110 és 160 mm
- Maximális üzemi hőmérséklet: 85°C
- Maximális rövid idejű terhelési hőmérséklet: 100°C
- Megfelel az EN 1451 európai szabvány valamennyi követelményének

Uponor Épületgépészeti Kft.  - Bővebb információ: www.uponor.hu

LOGO