KLUDI, mint problémamegoldó

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #274  

 

Mindenki, aki már építkezett, vagy újított fel lakást, ismeri azt a bosszantó helyzetet, mikor a fárasztó és költséges munkálatok befejeztével merül fel egy apró, de annál kellemetlenebb probléma. Példa erre, mikor az első porszívózáskor derül ki, hogy bizony a nappaliba jól jött volna még egy konnektor, vagy mikor a cél előtt két méterrel derül ki, hogy a szép új kanapé sehogy sem fér be az ajtón. Hasonló helyzetek a csaptelepek helyének kialakításakor is előfordulhatnak, ezért a KLUDI számos megoldással állt elő, hogy bosszankodás helyett elégedetten élvezhessük otthonunk kényelmét.

Multifunkciós csaptelepek az Ön kényelméért!

Gyakori igény lehet, hogy a konyhák kialakítása során a mosogatótálca az ablak alá kerüljön. Ez viszont felveti a problémát: hogyan lehet majd az ablakot kinyitni vagy megtisztítani, hiszen a mosogatócsap útban van ehhez. A KLUDI megoldása a kiemelhető – ún. bajonettzáras csaptelep. Az egyszerű és praktikus kialakításnak köszönhetően a bajonettzáras csaptelep számára mindössze 3 cm magasságkülönbség szükséges a konyhapult és az ablakszárny között ahhoz, hogy az ablakot akadály nélkül használhassuk.

Szintén a konyhában előforduló probléma az utólag vásárolt mosogatógép (vagy mosógép) vízellátása. Ráadásul a gyártók kifejezetten javasolják, hogy használaton kívül a készülék ne legyen nyomás alatt. Hagyományos megoldásnál ez csak úgy lehetséges, ha az ember négykézlábra ereszkedve, a mosogató alatt zárja el a vizet. A KLUDI multifunkciós mosogató csaptelepének oldalán található kar - mely a csaptelep fő funkcióját nem befolyásolja – segítségével ez a művelet egyszerűen és kényelmesen elvégezhető.

A lekerekített formavilág kedvelői szívesen alakítanának ki fürdőszobájukban köríves zuhanykabint. Ez azonban felveti a problémát: a hagyományos csaptelepet csak síkfelületre lehet rögzíteni. Ebben a helyzetben csak két megoldás marad: vagy lemondunk az egyedi és stílusos, kör alakú zuhanykabinról, vagy a KLUDI függőleges bekötésű OBJEKTA csaptelepét választjuk!

Jellemző női probléma: a férfi elfoglalta a zuhanyzót, ezzel egy időben a nő hajat szeretne mosni – de nincs hol! A mosdókagyló alkalmas volna, ám a csaptelep alá behajolni lehetetlen. A magas csaptelep megoldást jelenthetne, ha normál használat során nem fröcsögne ki a víz a mosdóból. A két problémát egyszerűen megoldja a KLUDI teleszkópos csaptelepe (KLUDI MX XXL típus), mely alaphelyzetben normál magasságú csaptelepként működik, szükség esetén egy mozdulattal átalakítható magas kifolyású funkcióra.

Mosdónál maradva: normál csaptelep esetén is előfordulhat, hogy a kifolyó íve, vagy a mosdókagyló alakja miatt használat közben magunkra fröcsköljük a vizet. A kompromisszumok nélküli megoldás az volna, ha a vízsugár irányát igazíthatnánk a meglévő mosdóhoz. A KLUDI S-POINTER kifolyója, mely szabványos kialakításának köszönhetően bármely csaptelepbe beszerelhető, ezáltal a felhasználó szabadon állíthatja a vízsugár irányát a kívánt pozícióba.

Mikor az ember a felújítás során végigjárja a fürdőszoba szaküzleteket, reménykedve nézi a szürke hétköznapokba egy csepp luxust becsempésző esőztetős zuhanyrendszereket. Ám ezek beépítése rendszerint komoly átalakítást tesz szükségessé, így inkább lemondunk róla – hacsak nem ismerjük a KLUDI Dual Shower System rendszerét. Ennek lényege, hogy a már meglévő zuhanycsaptelephez falon kívüli felszálló cső segítségével csatlakoztathatunk egy esőstető zuhanyfejet, valamint egy kézizuhanyt, így komolyabb beruházás nélkül élhetjük át az exkluzív zuhanyzás élményét.

Ez csupán néhány példa a KLUDI kínálatából a felhasználó számára is szemmel látható probléma megoldására. További ötletekért kérjük keresse fel weboldalunkat:

www.kludi.com

LOGO