Geberit zuhany szerelőelemek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #281  

 

A padló síkjában épített zuhanyok egyre népszerűbbek. Ezekhez kínál új összefolyót a Geberit. Azzal, hogy a lefolyó vizet a fal mögé vezeti, megőrizheti a fürdőszoba padló egyenletesen csempézett felületét. Ez egy elegáns megoldás, amit könnyű kivitelezni, mivel nem kell időt szánnia a különböző mesteremberekkel folytatott konzultációra a szükséges munkálatokat illetően.

Falsík alatti zuhany szerelőelemek a Geberittől

Az új szerelőelem a padló víztelenítését is a falba rejtve oldja meg, így olyan megoldást kapunk, amely praktikus, higiénikus és esztétikus is egyben. A lefolyó takarólap négy különböző, elegáns dizájnban áll rendelkezésre (szálcsiszolt rozsdamentes acél, fényes króm, fehér és egyénileg kialakítható felülettel), ennek köszönhetően bármilyen fürdő-szobai környezetbe harmonikusan illeszkedik.

Az új rendszer előnyei:
Falba rejtett elvezetés (falsík alatti kivitel): A lefolyó falba rejtésének és Geberit Duofix szerelőelembe történő integrálásának köszönhetően a szerelési idő és a munkaerő ráfordítás jelentősen csökken. Szükséges magasság a vízszigetelő rétegtől 90 mm. Bűzzár magassága 50 mm, elvezetési kapacitás 51L/perc.

Szivárgásmentesség: A zuhany szerelőelem kifinomult vízzáró réteggel rendelkezik, amely garantálja a szivárgásmentes zuhanyzóteret hosszú éveken át. Az alkotóelemek illesztései rugalmas anyagból készülnek, amelyek kiküszöbölik a mechanikus feszültségeket.

Rugalmasság: A különböző elemek és idomok a fal vagy az aljzat számos pontján rögzíthetőek, amely maximális flexibilitást jelent a beszerelés során. A gipszkarton vas-tagsága 10 és 25 mm között, a hidegburkolat vastagsága 6 és 26 mm közötti tartományban mozoghat.

Ragyogó tisztaság: A takaróelem mögött rejtőző szűrő egyszerűen kiemelhető, és ennek köszönhetően a hajszálak és egyéb szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.

A könnyen fenntartható higiénia, a gyors és egyszerű tisztíthatóságnak köszönhetően elégedett vásárlókat eredményez.

LOGO