Fejlett fűtési rendszertisztító berendezés

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #282  

 

A fűtési rendszerben megjelenő fekete vasoxidok számos probléma okozói: rossz rendszer hatásfok, magasabb fűtési energiaköltségek, növekvő széndioxid kibocsátás és idő előtti meghibásodások. Az Adey MagnaCleanse rendszertisztító egy teljes körű megoldást kínál a fűtési rendszer megóvására.

MagnaCleanse rendszertisztító berendezés

A tisztító berendezés csatlakozója akár közvetlenül ráköthető egy hagyományos MagnaCleanse háztartási szűrő helyére. Így a későbbi folyamatos védelem érdekében felszerelendő szűrő helyére Ön egyszerűen csatlakoztathatja a MagnaCleanse tisztító berendezést, ezáltal elérve egy teljes körű rendszermegóvást a különböző szennyeződésektől. A MagnaCleanse rendszertisztító hatékonyságának köszönhetően egy átlagos családi ház központi fűtési rendszerének átmosása elvégezhető akár 2 óra alatt. Ezáltal a kivitelezők és szervizelők rengeteg időt spórolnak meg, így egy nap alatt több rendszer átmosását is el tudják végezni.

A komplett MagnaClease készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, ami az optimális rendszerátmosáshoz szükséges.

A csomag tartalma:
- 1 db sorba kötött MagnaCleanse gyorsszűrő tartály
- 2 db MagnaCleanse szűrő csatlakozó (szeleppel)
- 2 db tömlő
- 6 db tömlőbilincs
- Leeresztő szelep
- Rendszercsatlakozó 3/4” külső menettel és 1” bővítővel
- MagnaClean szűrő gyorscsatlakozó
- Opcionálisan VibraClean rezgő tisztítófej

Megjegyzés: a kezeletlen fűtési rendszerek rendkívül rövid idő alatt vezetnek működési problémákhoz, később pedig rendszer leálláshoz.

Fontos!

A MagnaCleanse szűrőt minden használat után meg kell tisztítani. A Magna-Clean szűrő és a MagnaCleanse rendszertisztító berendezés telepítését mindig bízza képzett szakemberre!

Telepítés és használat során mindig tartsa be a szükséges előírásokat!

 

LOGO