Grohe falsík alatti tartályok

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #291  

 

Alkossa meg sima vonalú modern fürdőszobáját beépített szerelvényeink és öblítőrendszereink felhasználásával. Akár új fürdőszobát épít, akár felújítja a jelenlegit, a Grohe Rapid SL falsík alatti tartályok és keretrendszer zökkenőmentes szerelést biztosít. A keretek beépíthetők favázas falakba, vagy tégla- vagy favázas falak elé is helyezhetők – így nem kell időt és pénzt pazarolni a régi csempék lebontására. A keretet egyszerűen a helyére kell rögzíteni a fürdőszoba építése vagy felújítása során, majd a fal mögé kell süllyeszteni.

Rapis SL szerelési rendszerek

A életstílus megváltozása és a technikai fejlődés révén a fürdőszoba tisztán funkcionális területből mára már az otthonok legfantáziadúsabb és legizgalmasabb helyiségévé vált. Mivel olyan teret szeretnénk létrehozni, amely megnyugtató, mégis gazdagon felszerelt, az áramvonalasabb fürdőszobák felé mozdultunk el, amelyekben csak a dekoratív és ténylegesen használt elemek láthatók. Szaniter rendszereink segítségével megalkothatja álmai fürdőszobáját, mivel azok számos gyors és biztonságos módszert kínálnak a fali szerelésű szanitertermékek felszerelésére és a fejlett öblítési megoldásokra.

Modern terek
A falon függő szaniter termékek a legmodernebb trendeknek megfelelő külsőt kölcsönöznek a térnek, és napjaink stílustudatos lakástulajdonosainak preferált megoldását jelentik, amely átadja a múltnak az ormótlan állványos mosdókat és monoblokkos WC-ket. Ezekkel a megoldásokkal még a legkisebb fürdőszobák is jelentősen kitágulnak, hiszen több bennük a szabad alapterület; ezenkívül megszűnnek a kellemetlen szennyfogó sarkok, így a takarítás gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

A választás rugalmassága
A Grohe szaniter termékek, Rapid SL falsík alatti tartályok a fürdőszoba méretétől és alakjától függetlenül biztosítja, hogy ne szoruljunk a négy fal közé. Hála sokoldalú keretrendszerünknek, új fürdőszobájában Ön is végtelen elrendezési és tervezési szabadságot élvezhet – egyedül a fantáziája szab határokat. Közepes és teljes magasságú falakat alkalmazhat, nemcsak a nedves és száraz területek elválasztására, hanem a mosdók és bidék elhelyezésére szolgáló kiegészítő terek létrehozására is, sarokmegoldásainkkal pedig a szűk tereket is remekül kihasználhatja. A beépített WC-tartályok ideális megoldást jelentenek a falra rátolt WC-csészék esetén, bútorokban vagy falba süllyesztve.

Design és technológia
Összes termékünkhöz hasonlóan a Grohe Rapid SL falsík alatti tartályok is számtalan egyéb előnyt kínál. Beépített tartályaink hihetetlenül csendesek, és ez tovább fokozható oly módon, hogy a tartályt nem a falhoz, hanem egy szerelőkerethez rögzítjük. A tartályokhoz egy vagy két nyomólap is beszerelhető, amelyek formailag illeszkednek csaptelep-kollekcióinkhoz – válasszon kettős öblítésű modellt, ha a csökkentett vízmennyiséggel való öblítés révén takarékoskodni kíván a vízzel.

A Grohe Rapid SL WC tartályt az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

 

LOGO