Adey Chemical Pack

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #296  

 

Komplex megoldás fűtési rendszere védelmére - Kompakt mágneses és nemmágneses védelem Az Adey MagnaClean Professional2 egy bevált, kiváló hatékonyságú, teljes átfolyású szűrő, mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződés ellen. A szűrőt úgy alakították ki, hogy biztosítsa a központifűtés-rendszerek védelmét, és a lebegő fekete vas-oxid gyakorlatilag 100%-át eltávolítsa a rendszerből.

A lebegő fekete vas-oxid 100%-át eltávolítja a rendszerből

Az Adey MagnaClean Professional2 gyors beszerelési lehetőséget és egyedülálló, folyamatos védelmet kínál a fekete vas-oxid iszap és a nem mágnesezhető törmelékek káros hatásaival szemben a központifűtés-rendszerek számára, ezzel  segít csökkenteni a fűtésszámlát és megnövelni a rendszer élettartamát, így csökkentheti a karbantartási költségeket és a szén-dioxid-kibocsátást is.

A beépítéséből adódó előnyök:
- A szűrő beszerelése a meglévő vezetékrendszerekbe mindössze két percig tart
- Helytakarékos, könnyű elhelyezés szűk helyeken
- Kis helyigényű leeresztőszelep- egyszerűbb karbantartás és vegyszeradagolás
- Megbízható szelepek
- Kettős ellenáram - maximális törmelék eltávolítás
- Kettős törmelékkamra a nem mágnesezhető szennyeződés számára
- Speed fit csatlakozók - gyorsabb karbantartás
- Hosszú élettartamú tömítések
- Többféle beszerelési lehetőség

A meglévő vezetékbe gyorsan, speed-fit csatlakozóval behelyezhető szűrő, amely meghosszabbítja a fűtési rendszer élettartamát, csökkenti a karbantartási és az energiaköltségeket, ezzel a széndioxid-kibocsátást is.

A MagnaClean Professional2 csatlakozó kialakítása többféle beszerelést tesz lehetővé:

A felhasználó számára nyújtott előnyök
- Azonnali, folyamatos rendszervédelem
- A fűtésszámla évente akár 6%-kal is csökkenhet
- Segít csökkenteni a karbantartási költségeket
- Meghosszabbítja a rendszer élettartamát
- Nincsenek folyamatos üzemeltetési költségek
- Segít a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésében

A vizsgálatok kimutatták, hogy a magnetit akár kismértékű felhalmozódása is jelentősen csökkenti a kazán hatásfokát. A MagnaClean folyamatos védelmet és magas működési hatásfokot biztosít. Ez pedig költséghatékony működést és nagyobb megbízhatóságot eredményez. A MagnaClean termékre két év jótállás vonatkozik.
 

Az Adey Chemikal pack a MagnaClean Professional2 kombinált mágneses és finomszűrőn kívül tartalma:

 

1 db MC 1 Védőfolyadék (500 ml)
Az MC1 védőfolyadék vegyszer sokkal hatékonyabb védelmet biztosít a központifűtés-rendszerekhez, mint a hagyományos 100 literes inhibitorok, mivel hosszú távon is védi a rendszert a vízvesztés okozta részleges leállástól. Hatékonyabb védelmet nyújt egy átlagos méretű rendszer számára, és akár 15 radiátor védelmét is képes ellátni.

és

1 db MC3 Tisztítófolyadék (500 ml)
Az MC3 tisztítófolyadék eltávolítja a rendszerből a korróziót és a vízkőlerakódásokat. Ez egy új és gyorsan ható, erőteljes kémiai tisztítószer, amelyet a központifűtés-rendszerben felgyűlt iszap és törmelék eltávolítására fejlesztették ki. Akár 15 radiátort tartalmazó rendszer tisztítását képes ellátni.


Adey Chemical Pack 1  /  Adey Chemical Pack 2

 

 

LOGO