Grohe csaptelepek széles választéka

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #301  

 

A Grohe csaptelep családok termékei mindig kiváló vízellátást biztosítanak. Lássa, érintse meg, érezze, tapasztalja meg a tökéletes vízellátás élményét a Grohe Eurosmart, Eureco, Bauloop, Bauedge, vagy Tempesta csaptelepekkel!

Grohe, Eurosmart, Eureco, Bauloop, Bauedge, Tempesta, csaptelep

A formatervezés a Grohe-nál többet jelent, mint mutatós kinézetet, kellemes érintést és szemrevaló összképet. A Grohe termékei inspirálnak, ösztönös kapcsolatot keresnek és találnak felhasználóikkal. A csapok lágy vonalai egyensúlyt teremtenek, amihez az egyszerűen használható funkció párosul. A lágy vonalak harmonizálnak a fürdőszoba kerámiáival, ezáltal egy barátságos környezetet teremtenek. A Grohe Euro Eco csomagban mosdó csaptelep, kádtöltő és zuhany szett található, amelyek minősége és egyszerű használhatósága hívogató fürdőszobát hoznak létre.

Kínálatukban megtalálhatók:

- Fürdőszobai csaptelepek: kád csaptelepek / mosdó csaptelepek / zuhany szettek
- konyhai csaptelepek, valamint
- termosztátok, kiegészítők, szaniter rendszerek.
 

A széles típus és formaválaszték tökéletes megoldást biztosít a különböző stílusok kedvelőinek egyaránt
Grohe Bauloop csaptelepek - Modern egyszerű stílust képviselnek és juttatnak fürdőszobájába, mely a későbbiekben is divatos marad.
Grohe Bauedge csaptelepek - A Bauedge darabok gondosan megtervezett arányai egyaránt megfelelnek az igényes fogyasztók ergonómiai és belsőépítészeti követelményeinek. A lekerekített nyitókar és a légies, szellős minimalista formatervezés ötvözete megteremti a harmóniát és az egyensúlyt.
Grohe Eureco csaptelepek - GROHE EcoJoy® technológia a kevesebb vízfogyasztás érdekében
Grohe Eurosmart csaptelepek - Minimál stílusú fürdőszobák tökéletes időtálló kiegészítője.
Grohe Tempesta csaptlepek - A legújabb mai fürdőszobai terek hangsúlyozásához megalkotott, a GROHE csaptelep kollekciók széles skáláját kiegészítő Új Tempesta a GROHE DreamSpray® technológiát stílusos megjelenéssel és praktikus funkciókkal ötvözi.

A Grohe StarLight technológiának köszönhetően a krómozott felületek éveken keresztül megőrzik újkori fényüket és csillogásukat. A folyamatosan fejlődő galvanizációs eljárásnak köszönhető ez a különleges ragyogás, mely keményebb felületet, karcmentességet és könnyebb tisztíthatóságot biztosít.

Grohe csaptelep kínálatunk

LOGO