Új Geberit Setaplano zuhanytálcák

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #312  

 

Míg a hagyományos zuhanytálcák szerelőkészlete gyakran több mint 90 alkatrészt tartalmaz, a Geberit új, padló síkjába süllyesztett zuhanytálcája ezt a mennyiséget minimális szintre csökkentette.

Kevesebb alkatrész, több előny

A kevés kiegészítő tartozék következtében könnyen beszerelhető
A lehető legtöbb lényeges alkotóeleme már gyárilag előszerelt. A Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca magas minőségű ásványi anyagból készül.

Kifinomult design
A Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca az egyszerű beszerelés mellett kézzelfogható hozzáadott értéket is nyújt a felhasználó számára. Az ásványi anyagból készült felület jelentős mértékben ellenálló és pórusmentes, ezáltal könnyen tisztítható. A lefolyórészt szándékosan perem nélkül alakították ki, mivel ott a szennyeződések hamar össze tudnának gyűlni. Tisztítása pedig roppant egyszerű.

Az új Geberit Setaplano süllyesztett zuhanytálca kiváló minőségű ásványi anyagból készül, amelynek kellemesen meleg és selymesen lágy a tapintása. A matt selyem megjelenésű pórusmentes felület optimális higiéniát biztosít, miközben robusztus kialakításával és ellenálló képességével mély benyomást tesz. Az ásványi anyag ezenfelül rendkívüli csúszásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik.

A Setaplano perem nélküli kialakításával a szennyeződések lerakódásának semmi esélye. A könnyen levehető takarófedél alatt egy fésűs szűrőbetét található, ami dugulások megakadályozására szolgál, és ami tisztításhoz egyetlen kézmozdulattal eltávolítható.

Kevesebb alkatrész, több előny
Telepítéskor a folyamatok lerövidülnek, a munka felgyorsul, amely a teljes beszerelésre fordítandó idő mennyiségét lecsökkenti és minimalizálja a hibalehetőségeket.

 

Geberit termékkínálatunkat az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

LOGO