ELS ultraSilence ventilátorok

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #313  

 

Az elszívó ventilátorok legkorszerűbb képviselője a Helios ELS típus, amely most energiatakarékos EC motorral is elérhető. Az ultraSilence® ELS évek óta a mérték, ha egycsöves lakásszellőztető rendszerekről van szó. A ventilátor impozáns nyomásteljesítményével erősebb bármely hasonló rendszernél a piacon. Mindeközben felülmúlhatatlanul csendes az ultraSilence® technológiának köszönhetően, a szakma által számtalan díjjal és elismeréssel kitüntetett designba csomagolva.

Kimagasló nyomásteljesítmény a Heliostól

A Helios figyel az energiahatékonyságra és a részletekre
Az új ELS EC a sikeres szériát a következő szintre emeli. Az új motortechnológia segítségével az energiaigény 70%-kal is csökkenhet, nem beszélve arról, hogy az új ELS EC környezetbarát elszívó ventilátorok közé tartozik, gazdaságosabb és magasabb hatásfokú, mint valaha.
A Helios palettáján található meg a legátfogóbb kínálat az EC technológiás egycsöves szellőztetők között. A 100 m³/h légszállítás kombinálva az EC technológiával egyedülálló megoldás, ezen felül a széles kínálat minden igényt képes lefedni, bármilyen szabvány szerint is számoljuk azokat. Az ELS programban már megszokott teljesítményekhez először a Helios ELS EC ventilátoroknál társul a 15, 25, 40 és 45 m³/h légszállításhoz és a friss levegő biztosításhoz.

Ultraerős
A Helios ELS EC motorral ellátott ventilátorok a kategória legmagasabb nyomásteljesítményét nyújtják. A különösen gazdaságos meghajtás mellett a speciálisan kifejlesztett járókerék gondoskodik a magas nyomásteljesítményről, minimális zajszint mellett - minden fokozatban. A szűkebb felszállók és a használat során növekvő szűrőellenállás nem jelent problémát, a légszállítás ott is biztosított, ahol más ventilátor már nem képes rá. A kiváló karakterisztika lehetővé teszi a közös felszállóra kötött ventilátorok zavartalan egyidejű üzemét, akár 28 szinten keresztül, és akár 32 egység esetén is.

Az ELS EC nem szab határt a komfortigényeinek
Mindenki, saját igényei szerint választhatja ki a kívánt komfort funkciót, melyet készen, előre beállítva kap kézhez. Friss levegő pillanatok alatt!

Intelligens páraérzékelés
Az ELS EC páraváltozás figyelő automatikával egy különösen fejlett és hatásos rendszert kapunk. A beépített párafelfutás figyelő és előrejelző érzékelő, valamint az elektronika segítségével az intelligens algoritmus a páraképződés intenzitása alapján gyorsabban reagál, mint a hagyományos páraérzékelők.
Helios ELS EC motor újdonság: az utánfutás és az intervallum üzem mindegyik fokozaton lehetséges.

Az ELS EC intelligens párafelfutás érzékelő automatikája

Beállítható utánfutás intervallum üzemmel
A Helios elszívó ventilátorok ideális megoldást kínálnak a fürdőszobákba, WC-be, időszakos használat esetén. A beállítható késleltetési és intervallum üzemidők gazdaságos, mégis biztonságos szellőztetést garantálnak távollét esetén is. Ezáltal a fülledt levegőjű helyiség és penészesedés automatikusan és hatásosan elkerülhető.
ELS EC újdonság: utánfutás és késleltetés mindegyik fokozaton lehetséges, valamint az intervallum üzem kikapcsolható.

Jelenlét érzékelő
A jelenlét érzékelős ELS EC igazán komfortos opció a helyiség használatának frekventáltsága alapján való szellőztetésre. Teljesen automatikusan, az igényeknek megfelelő szellőztetés biztosítható. Ideális akadálymentesített terekbe pl. WC-kbe, mosdókba, otthoni és kereskedelmi, szállodai használatra, irodákba, töltőállomásokon, bevásárló központokban.
ELS EC motor újdonság: négy választható utánfutási idő, az utánfutás és késleltetés minden fokozaton lehetséges, valamint az intervallum üzem kikapcsolható.

A számos kiemelkedő és exkluzív tulajdonságai miatt az ELS EC ventilátor a No.1 választás az elszívásos lakásszellőztetésben, tökéletes légellátás / friss levegő egyszerűen, könnyedén - Helios.
 

 

LOGO