Az Ország Boltja 2017

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #316  

 

Kérjük segítse szavazatával munkánkat, hogy mi is a legjobbak közé kerülhessünk! Szavazzon Ránk! Népszerűségi kategória => gepesz.hu Szavazzon az Ép-Gépész Holding Kft webáruházára az Ország boltja 2017 versenyen!

Szavazzon ránk!

SZAVAZOK > > >

 

Korábbi sikereinket szem előtt tartva az idei évben ismét beneveztük weboldalunkat az immár Ország Boltja 2017 versenybe, mely megmérettetésen a Gépész a Népszerűségi kategóriájába jelentkezett - Építkezés, kert termékkategóriában (gepesz.hu).

 

Az idei évben 7. alkalommal indult útjára a hazai webáruházak megmérettetése, azaz az Ország Boltja verseny. A verseny szervezői fontosnak tartják évről évre bemutatni a minőségi e-kereskedelmi vállalkozásokat és a magyar online piactér töretlen fejlődését, ezzel is növelve az internetes kereskedelembe vetett bizalmat. Reméljük, hogy a megújult gepesz.hu oldal és webáruház méltán kerülhet az idei évben a legjobbak közé. Szavazzon Ránk!

 

SZAVAZOK >>>

 

Régi weboldalunk rengeteg közös gondolkodás, tervezés és kreatív munka eredményeképp tudott megújulni. Igyekeztünk egy átlátható, modern, könnyen kezelhető oldalt létrehozni, az Ön kényelméért: ebben segítenek - a mobil felületre optimalizált webshop, az adott pillanatnak megfelelő készlet információk, egyedi árak és termékcsoportosításokkal a könnyű átláthatóságért.

 

Akciós ajánlatainkon kívül szakmai oldallal is találkozhat, aki a gepesz.hu-ra látogat, Gépész Blog menüpontunkon belül kategóriákba sorolva találhatóak meg az aktuális hírek, újdonságok, valamint a Gépész magazin lapszámainak cikkei. A korábbi oldalhoz viszonyítva további változás, hogy a termékcsoportosítások átláthatóbbak lettek, és ezen belül is lehetséges szórészletek megadásával a találatok tovább szűkítése. Az egyes termékek meglévő információtartalmai (műszaki adatok/dokumentációk) folyamatosan bővülnek.

 

Bár a végfelhasználói nézetben nem látszik - kizárólag regisztrációt/belépést követően - szerződött Partnereink kosármintákat tudnak lementeni (mely jelentősen megkönnyíti a következő rendelést), le tudják kérdezni nyitott szállítóleveleiket és számláik adatait egyaránt, mely nagyban megkönnyíti a pénzügyi tervezést. Egy cég megrendeléseit több felhasználó is kezelheti, mellyel egyidejűleg az is látható, hogy az adott megrendelést melyik felhasználó adta le.

 

A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják és bemutassák a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. A Népszerűségi díjért (népszerűségi kategória) való Verseny első helyezettje kategóriánként az a Versenyző, amely a verseny időtartama alatt a legmagasabb szavazatszámot kapja.

 

 

Kérjük segítse szavazatával munkánkat, hogy mi webáruházunk is a legjobbak közé kerülhessen!
 

SZAVAZZON RÁNK >>>
 

SZAVAZOK >>>

LOGO