Ariston AN LUX ECO vízmelegítők

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #334  

 

Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben, rendkívül kompakt méretben is elérhető. A Mini-Tank Rendszernek köszönhetően az Ariston vízmelegítők kényelme most kis méretekben összpontosul.

Réz alapanyagokkal a korrózióvédelemért

TARTÓSSÁG
Az AN vízmelegítők tartósságának (melybe az AN LUX ECO vízmelegítő is tartozik) titka az alapanyagok megválasztása: a készülékekben található fűtőszálak anyaga réz, ami biztosítja a korrózióvédelmet. Továbbá a két készüléktípus tárolója speciális titánium tartalmú belső tartállyal, amely tovább növeli az élettartamot és a korrózióvédelmet. A megerősített külső kialakítás csökkenti a szivárgások esélyét és az esetleges karbantartások számát.

Az Ariston AN LUX ECO 10 elektromos vízmelegítő 2016-ban megkapta az „ÉV TERMÉKE 2016" díjat. A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjazott termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték kategóriánként.

MAXIMÁLIS KÉNYELEM
Az AN vízmelegítők képesek hosszú ideig melegen tartani a fel-fűtött vizet, a nagy tömörségű és vastag poliuretán szigetelésnek köszönhetően. Ez a réteg határt szab a hőveszteségnek, optimalizálja a vízmelegítő teljesítményét és az Ön kényelmét.

Az AN vízmelegítők merülő termosztáttal rendelkeznek, így biztosítva a víz hőmérsékletének precíz beállítását, olyan melegre, amilyenre Ön szeretné.

DIZÁJN
Az AN vízmelegítőket stílus és elegancia jellemzi, amely az Ariston termékeket megkülönbözteti a piac szereplőitől, köszönhetően az olasz tervezőkkel való folyamatos együttműködésnek. Kompakt méretének köszönhetően még a legkisebb helyeken is elfér.

BIZTONSÁG ÉS HIGÉNIA
Az AN vízmelegítők sikeresen átmentek a szükséges biztonsági teszteken, így teljes mértékben megfelelnek a CE irányelveknek. Továbbá az Ariston globális szakértelme garantálja az Ön biztonságát. A rézből készült fűtőszál növeli a felmelegített víz tisztaságát.

LOGO