Rautitan csövek és idomok

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #360  

 

Legfontosabb élelmiszerünk, az ivóvíz minősége az utolsó métereken dől el. Fontos, hogy a vízvezeték tervezésekor és kivitelezésekor felhasznált anyagok megfeleljenek a csővezetékek szerelésére vonatkozó jelenlegi és a jövőbeni szabványoknak.

Vezetékszerelés Rautitan csövekkel és idomokkal

A Rehau RAUTITAN teljes mértékben eleget tesz ezeknek a követelményeknek. Ez hosszú távú biztonságot nyújt Önnek és ügyfeleinek. A teljesítőképességnek és az alkalmazási biztonságnak az ivóvíz-, fűtés-, gáz- és sprinklerrendszerek szerelésénél egyértelműen döntő szerepe van. Ezeknél az alkalmazásoknál senki sem engedhet meg magának kompromisszumokat. Kiforrott mérnöki megoldások a piacon elérhető legjobb anyagokkal megvalósítva, kiváló feltételeket biztosítanak a hosszú élettartamhoz és a megbízhatósághoz. Ez döntő előny a szoros versenyben. Minden felhasználó számára biztonságot jelent, hogy a falban és a padlóban elrejtett technika évtizedeken át hiba nélkül működik. Vizsgálatok és hosszú távú tesztek sokasága biztosítja a teljes RAUTITAN rendszer kiváló minőségét. Az idomok és a csövek termikus és mechanikus terhelhetőségét, valamint a csövek belső nyomás alatti viselkedését a REHAU kiterjedt hosszútávú tesztekkel vizsgálja. A biztonság és az optimális funkcionalitás rendkívüli üzemi feltételek mellett is mindenkor biztosított.

A RAUTITAN alkalmazások sokaságához egymással tökéletesen összehangolt rendszerelemek sokaságát kínálja. A legjobb minőségű anyagokból gyártva, amelyek tökéletesen illeszkednek a mindenkori alkalmazás követelményeihez. Az innovatív REHAU technológiák nemcsak a megkövetelt biztonságot és hosszú élettartamot biztosítják, hanem a kényelmes szerelést és a gazdaságosságot is.

A polimer (RAUTITAN PX), vörösöntvény (RAUTITAN RX), valamint nemesacél (RAUTITAN SX) szerelvényekből és toldóhüvelyekből álló, jól bevált rendszer, minden feladathoz a megfelelő megoldást kínálja. A kiváló minőségű polimer csövekkel együtt történő használattal biztosítható mind a higiénia, mind pedig a vízvezetékek biztonsága. A RAUTITAN-nal tehát egy olyan átfogó program birtokába juthat, amellyel ma és a jövőben is kellően felkészülhet a csővezetékek szerelése során fellépő kihívásokra! A prémium minőségű anyaghoz természetesen prémium szolgáltatás tartozik: a tervezéshez Zéta-érték kalkulátor áll rendelkezésére. A RAUCAD szoftver pedig az 5.0 verziótól az új sémagenerátort is tartalmazza. Ezzel gyorsan és pontosan megtervezheti az ivóvízszerelést.

LOGO