Alföldi Easymont - az okos megoldás

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #362  

 

A piacvezető Alföldi márka újabb termékterülettel bővítette a termékválasztékát. Az EasyMont egy öblítőtartállyal rendelkező WC-elemet (falsík alatti tartály), és hozzájuk tartozó nyomólapot jelent. A termékkel egyszerűbbé válik a fali WC-k beépítése, amelyek közül a legtöbbre az EasyMonttal történő együttes vásárlás esetén akciót hirdetünk.

Öblítőtartállyal rendelkező WC-elem, a hozzá tartozó nyomólappal

A hazai szaniter piacon dinamikusan növekedett a fali WC-k száma az elmúlt években, amelyre az Alföldi a kerámiák területén már számos megoldást kínál az ezen típus kedvelőinek. A fali WC-k esetében azonban a beépítés mindig fogós és költséges kérdés (mára pedig már az is természetessé vált, hogy falsík alatti beépíthetőséggel rendelkező diszkrét tartályt válasszunk). Erre kíván megoldást kínálni az Alföldi EasyMont, amely a Villeroy & Boch csoport stratégiai német beszállítójától érkezik.

A WC-elem szürke porlakkozott acélkerete, kétmennyiséges öblítőtartállyal rendelkezik, amely 3/6, illetve 3 / 4,5 literes öblítésre is alkalmas. A kerethez a nyomólap egy dizájnban választható, három színben: fehér, króm és matt króm.

Egyes Alföldi fali WC-kkel való együttes vásárlás esetén a WC-kre 20%-os akció van érvényben. Falsík alatti tartályokkal a diszkrét fürdőszobákért!

LOGO