Falsík alatti zuhanylefolyó beszerelés

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #371  

 

Az épített zuhanyzókhoz kifejlesztett falba rejtett lefolyóval a Geberit a falsík alatti technológiát a zuhanytérre is kiterjesztette. Így a fürdőszobák kialakításánál a szerelési munkálatok még egyszerűbbé válnak a szakemberek számára, minimálisra csökkentve az egyes szakterületek találkozásánál előforduló hibalehetőségeket.

 

A fürdőszoba / zuhanyzók innovatív Geberit szerelőeleme a lefolyót a padlóból a fal mögé száműzi (falsík alatti diszkrét elhelyezést biztosít). Mivel a szennyvízvezeték a falsík alatti elhelyezésben kerül beépítésre és ezáltal a padló érintetlen marad, az épített zuhanyzók kialakításához kapcsolódó munkálatok leegyszerűsödnek, tökéletesen szép épített zuhanyzót, esztétikus fürdőszoba kialakítást valósíthatunk meg. A beszerelés, mint ahogy a Geberitnél megszokott, egyszerű és gyors. A különböző szakterületek munkafázisai jól áttekinthetően elkülönülnek egymástól. A fali illetve aljzatszigetelésen ismét javított a Geberit, ami ezáltal egyszerűbbé vált. A rendszer maximálisan rugalmas, beállítása a különböző padlózati és falszerkezetekhez igazodva változtatható, ezáltal minden építési helyzetben felhasználható (esztétikus zuhanylefolyó). A zuhanyzókhoz kifejlesztett szerelőelem a bevált Geberit rendszertechnológiának olyan megoldását kínálja Önnek, amellyel egy épített zuhanyzó kialakítása olyan egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető, akár egy WC beépítése.

Az egész, amit a Geberit falba rejtett zuhanylefolyólefolyóból az Ön ügyfele látni fog, az a falon egy elegáns takarólap. Különböző kivitelben kapható: fényes króm, szálcsiszolt rozsdamentes acél, fehér, sőt még burkolható változatban is elérhető, hogy teljesen a fürdőszoba stílusához lehessen illeszteni a zuhanyzó megjelenését. Egy csavarozható kivitel is rendelkezésre áll a (fél) nyilvános létesítményekben történő felhasználáshoz (pl. hotelek, kórházak).

Egy plusz gyűjtőprofil beépítése a falsík alatti zuhanylefolyóhoz a víz elvezetését segíti a fal közvetlen közeléből.

A Geberit zuhanylefolyó lenyűgözően magas, 0,8 l/mp vízelvezetési képességgel működik. A Geberit fali lefolyókat számos körülmény és szituáció tesztelésével tökéletesítették az Ön elégedettsége, és védelme érdekében, tűzvédelmi és zajszigetelési szempontból is.

A Geberit zuhanylefolyó kínálatot / zuhany szerelőelemet az alábbi linkre kattintva érheti el:

LOGO