Hatékony keresés a Gépész webshopban

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #408  

 

Kisfilmünkben bemutatjuk az oldalunkon található keresőfunkciók által kínált leghatékonyabb keresési módokat.

 

Hosszú hónapok eredményes munkáját követően ma már elmondhatjuk, hogy a gepesz.hu egy átlátható, modern, könnyen kezelhető oldal, melyet az alábbiakban reméljük a teljesség igénye nélkül Önnek is bebizonyítanunk.

Amire már az oldal tervezésénél elsőként a legnagyobb hangsúlyt fektettük, az maga a Webáruház:

A Gépész Webáruház napi használatával a következő előnyöket élvezheti (amennyiben szterződött Partnerünk):
- Nem kell várakoznia az értékesítő kollégáinkra, a megrendelés azonnal készletet foglal a rendszerünkben, és a valós megrendelésszámot jelzi ki az ön eszközén (hatékonyság).
- A webáruház mobil felületen is használható, így a megfelelő keresésifunkciókat használva akár a munkaterületről is leadhatja közvetlenül a megrendelést.
- A rendelése leadásakor pontos készlet információkhoz juthat, így biztos lehet benne, hogy a megrendeléskor elérhetőnek jelzett mennyiséget rövid időn belül meg is kaphatja.
- A saját, egyedi árai mellett megjelenítjük az ajánlott fogyasztói árat is, így könnyen kalkulálhat a javasolt árréssel.
- A megrendelés alakulása (webes vásárlás) nyomon követhető.
- Kosármintákat tud lementeni, amivel könnyebb a szokásos megrendelések kezelése nem szükséges az újbóli keresés a webes vásárlás során, ez nem is kell említeni, mennyiben növeli a rendelésleadási hatékonyságot.
- A munkaszám használatával könnyen tudja azonosítani, melyik megrendelését melyik munkájára vitte, így a számlázáskor sokkal könnyebb munkánként különválasztott számlát kapnia.
- Lekérdezhetők a nyitott szállítólevelek és számlák adatai (rendelés szám, szállító szám, dátum, számla esetében fizetendő összeg és fizetési határidő), ami a pénzügyi tervezését nagyban megkönnyítheti.
- A termékekről meglévő információtartalmat (képek, műszaki adatok és letölthető dokumentációk) folyamatosan bővítjük.
- Egy olyan kiemelkedő kereső funkció került beépítésre, mely a szórészletek sorrendjétől függetlenül visszaadja a találatokat.
- A termékcsoportosítások átláthatóbbak lettek, és ezen belül is lehetséges szórészletek megadásával a találatok szűkítése.
- Egy cég megrendeléseit több felhasználó is kezelheti, és látható, hogy az adott megrendelést melyik felhasználó adta le.

Ezen kívül elérhetők még weboldalunkon - rögtön a főmenüből:
- Akciós ajánlataink (kedvező árú termékek, gyártói akciók) a webes vásárláshoz
- Szakmai oldalunk (kivitelező/viszonteladó partnereinknek)
- Gépész Blog (hírek, újdonságok különböző kategóriákba sorolva, a Gépész magazin legfontosabb cikkei a gepesz.hu online felületen)
- Szolgáltatásaink
- Aktuális pályázataink
- Kapcsolat (Szakáruházaink elérhetősége)
- A korábbiakhoz hasonlóan a fejlécen közvetlen hozzáféséssel: keresés (kereső funkció, keresési mód), ill. regisztráció/belépés funkciók

LOGO