MotoGP a BAXI-val

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #41  

 

A BAXI viszonteladói és kivitelezői berkekben meghirdetett nyereményakciójának köszönhetően szeptemberben 20 fős csapat vághatott útnak a Misano MotoGP-re. Ingyenes repülőút, tengerpart, motorsport, bologna-i idegenvezetés, teljes ellátás várta a résztvevőket.

Olaszországi utazáson és MotoGP-n voltak a Baxi akció nyertesei

A 2016. szeptember 09-12-ig tartó utazáson az akciós időszakban legnagyobb értékben vásárló BAXI viszonteladó és kivitelező Partnereink vehettek részt. A délutáni utazást követően a csapat a Rimini városában - a Marina Centro negyed szívében - található Hotel Sportingban került elszállásolásra.

A szombat és vasárnapi napok főként a versenypálya területére összpontosultak, szabad- és időmérő edzések, versenyek sora várta a vendégeket. A 2016-os MotoGP világbajnokság a sorozat hatvannyolcadik idénye, mely tizenharmadik futamán vehettek részt a Partnerek. A MotoGP San Marinó-i Nagydíját meglepetésember nyerte: Daniel Pedrosa a nyolcadik helyről tört az élre, a hajrában Valentino Rossival csatázva nagyot. Rossi két körön át ment utána, de végül kénytelen volt feladni az üldözést, az utolsó két körben már beletörődött a második helybe.

A 4064 méter hosszú misanoi pálya a következő 4 évben, 2020-ig biztosan a MotoGP naptár része lesz. A 2012 óta Marco Simoncelli nevét is viselő aszfaltcsíkra a motoros világbajnokság mezőnye 2007 óta látogat el minden évben. Remélhetőleg mi is (BAXI) követni tudjuk ezt a tradíciót a továbbiakban és viszonteladó / kivitelező partnereinknek lesz még alkalma részt venni velünk hasonló versenyen.

LOGO