Geberit Brenta és Piave mosdó csaptelepek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #416  

 

A modern, érintés nélküli eszközökkel felszerelt fürdőszoba automatikusan reagál az Ön jelenlétére. A Geberit infravörös vezérlésű, érintésmentes, vagy más néven szenzoros mosdócsaptelepek (Brenta, Piave) gyorsan működésbe lépnek és a vizet automatikusan elindítják. Funkcionális megbízhatóságuk és könnyű tisztíthatóságuk mindenki számára meggyőző, designjuk pedig jól átgondolt és robusztus.

 

Széles érzékelési tartomány a megbízható működés érdekében
A pásztázó kétsugaras Geberit érzékelőrendszer a megbízható érzékelés érdekében szokatlanul széles tartomány átfogását teszi lehetővé. Az automatikus csaptelepek különféle működési programjai révén, mint pl. a víztakarékos, gazdaságos, időszakos vagy folyamatos öblítés, az automatikus csaptelepek magasfokú működési biztonságot és egyszerű karbantarthatóságot tesznek lehetővé. Az időszakos öblítéssel megelőzhető az ivóvíz pangása a csővezetékben, a folyamatos öblítés a hőkezeléses fertőtlenítés idejére kapcsolható be. A beállításokat saját maga is könnyen és egyszerűen elvégezheti a Geberit Service Handy használatával.

A széles termékskála különböző alkalmazási területei
A Geberit mosdócsaptelepek nem csak hálózati vagy akkumulátoros üzemeltetésűek lehetnek, de rendelkezésre állnak generátoros változatban is, és elérhetők keverővel vagy anélkül is. A fényes króm felületek és a kompakt kialakítás egyszerűen tisztíthatóvá és karbantarthatóvá teszi őket amellett, hogy kinézetük is kellemes látványt nyújtanak. A füdrőszoba területén belül is különféle rendszermegoldások állnak rendelkezésre, akár speciális alkalmazásokhoz is.

Sokoldalú
A Geberit Piave és Brenta mosdócsaptelepek kifinomult, fali kivitelű megoldást kínálnak. Attraktív esztétikai megjelenésük mellett a hagyományos, mosdókagylón álló változatokkal szemben több helyet biztosítanak kézmosáskor. Könnyebb a mosdót is tisztítani, hiszen az álló csaptelep nincs többé útban. A Geberit Piave és Brenta mosdócsaptelepek formatervezését az időtlen elegancia jellemzi.

Biztonságos tervezés és egyszerű kivitelezés - Geberit Duofix szerelőelem, a láthatatlan kényelem
A fali csaptelepek előnyei igencsak egyértelműen megmutatkoznak. A Geberit mosdócsaptelepek biztonságos tervezést és kivitelezést tesznek lehetővé. Az, hogy az érzékenyebb alkatrészek a Geberit Duofix szerelőelem esetében kialakított beépítődobozban kerültek elhelyezésre, megbízhatóbb tervezést és biztonságosabb működést eredményez.

Széles kínálat
Az új Geberit csapteleprendszer 2017 tavaszától kapható - hálózati, elemes és a működéséhez szükséges áram előállítására alkalmas generátorról történő működtetéssel is. Ezenkívül Piave és Brenta típusaik fali és álló kivitelben-, keverővel és keverő nélkül is kaphatók.

1. Úgy tervezték, hogy ne foglalja a helyet - Vékony
Az esztétikus csapteleptelep és a vezérlés egymástól való elválasztása nagyobb rugalmasságot, több lehetőséget kínál az érintésmentes csaptelepek tervezésekor.

2. Szabad felületek - Tiszta
A mosdót könnyebb megtisztítani, hiszen az álló csaptelep nincs útban. A szenzoros (infravörös/érintés nélküli) kialakítás pedig magát a csaptestet is "tisztán tartja".

3. Megbízható tervezés - Állítható magasság
Az előszerelt Geberit kereszttartó magassága szabályozható. Így a csaptelep és a mosdókagyló közötti távolság már a tervezés és beépítés során pontosan megadható.

4. Egyszerű csatlakoztatás - Előszerelt
Az előszerelt védőcsövek megkönnyítik az érzékelőkábel és a vízbekötő csövek csatlakoztatását. Emellett azt is biztosítják, hogy ezek a vezetékek később bármikor egyszerűen kicserélhetők.

5. Egyszerűbb szervizelés - Könnyebb hozzáférés
A mosdó alatt könnyen hozzáférhető, ugyanakkor védett helyen, egy esztétikus ún. beépítődobozban található az elektromos és vízcsatlakozás.

6. A vezérlést elkülönítve tárolják - Okos megoldás
Kulcselem: a vezérlőegység többféle változatban kapható, mégis mindegyik tökéletesen illeszkedik ugyanabba a beépítődobozba.

7. Alkalmazás orientált - Rugalmas megoldás minden fürdőszoba stílushoz
A falba rejtett szerelőelemhez használható a hagyományos mosdószifon, vagy a helytakarékos Geberit falba rejtett szifon is.

8. Jellemző a Geberitre - Megbízható
Az új kialakítású Geberit Duofix szerelőelem szárazépítéshez könnyű, biztonságos és megbízható beszerelést tesz lehetővé.

LOGO