Legrand villamos szerelvények

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #42  

 

Idén 66 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát, közöttük van a Legrand Zrt. VALENA ALLURE süllyesztett kivitelű villamos szerelvénycsaládja is.

Valena, Allure, Céliane, Cariva, Niolé, Galea, USB

Valena Allure
A Legrand új, egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült régi és új vásárlói számára: egy mechanizmusból – mely a kor elvárásainak megfelelően minden műszaki igényt kielégít - két különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot (pl.: üveg, fa, márvány, bőr, fém) tartalmazó a Valena Allure családé. A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők.

Valena Life
Kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A négyzet - a - négyzetben formavilág és a különböző színek könnyen illeszthetők minden környezetben. A kettős anyagú keretnek köszönhetően a kapcsoló szinte lebeg a falon.

Céliane
Mostantól a kapcsoló is a lakásdekoráció része! Innovatív funkciók, különleges anyagok és színek: a Legrand új kapcsolócsaládja, a Céliane a technológia és az elegancia finom ötvözete. A Céliane otthonába hozza a jövőt, az otthon új értelmet nyer vele. Lépjen be a Céliane korszakba!

Cariva
A Cariva kapcsoló egyesíti magában az egyszerű, de modern megjelenést, megbízhatóságot és testreszabott stílust ajánl, amely tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz. A fehér és bézs kapcsolószínek és a hatféle színben választható keretek diszkrét kiegészítői a lakásnak, mégis kiemelik a környezetük értékeit.

Niloé
Időtálló dizájn, letisztult forma és modern megjelenés. 
Az új kapcsolócsalád tökéletes megoldás a lakás alapvető elektromos szerelvényezéséhez, legyen szó újépítésről vagy akár felújításról.

 

ÚJDONSÁG - USB TÖLTŐ ALJZATOK A LEGRAND KÍNÁLATÁBAN
A Valena, Céliane és Program Mosaic termékcsaládok kínálatában mostantól elérhető USB töltő aljzatok segítségével mobiltelefonokat, táblagépeket, okostelefonokat, MP3 és MP4 lejátszókat tudunk egyszerűen tölteni, nincs szükség külön 2P+F csatlakozóaljzatra. Az aljzatok megfelelnek az IEC 62684-2011-01 szabványnak és az EEC direktíva töltő-egységesítés irányelvének.

Egyszerűen süllyesztődobozba telepíthetők és a többi szerelvénnyel együtt sorolhatók. A számítógép mellé telepítve, az USB töltőnek köszönhetően felszabadulnak a számítógép USB portjai, elkerülve a csatlakoztatott eszközök cserélgetését. Ágy mellé telepítve, az USB töltő segítségével a mobiltelefon feltölthető éjszaka 2P+F csatlakozóaljzat használata nélkül.

Főbb műszaki jellemzők:
- Fogyasztás passzív módban < 0,1 W
- Névleges bemeneti feszültség: 100 - 240 V~ + 10/- 10%
- Névleges bemeneti frekvencia: 50-60 Hz
- Névleges kimeneti feszültség: 5 V= + 5/- 5%
- Névleges kimeneti áram 5 V-on: egyes aljzatnál: 750 mA, kettős aljzatnál: 500 mA
- Védelmi osztály: II

Valena
Különbözőek vagyunk, mindenkinek más tetszik, ettől vagyunk érdekesek, különlegesek. A Valena kapcsolócsaláddal a Legrand gondolt a klasszikus stílust előtérbe helyezőkre, a hagyományszeretőkre, a diszkrét eleganciára vágyókra, a természetes színek, anyagok, formák kedvelőire, a lendületesen élőkre, a családosokra, fiatalokra, az idősebbekre, a dolgozókra és az otthonlévőkre... egyszóval mindenkire...

Galea Life

Ember + design + technológia = harmónia

A villamos szerelvények új generációja a Legrandtól nemcsak új vonalvezetésével, és anyagválasztékával, hanem különleges funkcióival is elkápráztat mindenkit. A Galea™ Life és az In One by Legrand megoldásaival otthonunk könnyedén életvitelünk szerint alakítható. Nagyobb kényelem és biztonság, új kommunikációs megoldások: egyszerűbben, mint gondolnánk!

Design és technológia emberi léptékkel- ezt kínálja a Galea Life. 

Falon kívüli szerelvények

Teljeskörű falon kívüli megoldások a Legrand kínálatában

Vízmentes szerelvények
A Legrand vízmentes kínálata minden olyan szereléshez megoldást nyújt, amihez IP 44-es ill. IP55-ös védelemre van szükség. A vízmentes kínálat magába foglalja azokat a tulajdonságokat, amelyek nemcsak a szerelést, de a napi használatot is egyszerűsítik.

LOGO