Fejlett fűtési rendszertisztító berendezés

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #421  

 

Az Adey MagnaCleanse egy újabb áttörést jelent a családi ház méretű központi fűtési rendszerek tisztítási technológiájában. A többszörösen díjnyertes MagnaClean technológiájával már több, mint 1,5 millió háztartás védelméről gondoskodik. A MagnaCleanse egy rendkívül hatékony mágneses tisztító berendezés, mely szinte teljes mértékben eltávolítja a fűtési rendszerben lévő potenciális veszélyforrást jelentő vasoxidokat, ezáltal hozzájárul a fűtési rendszer meghibásodásának csökkentéséhez.

Hozzájárul a fűtési rendszer meghibásodásának csökkentéséhez

Az Adey rendszertisztító berendezés használatának előnyei:
- Segít összegyűjteni a fűtési rendszerben lévő oxidokat egy lépésben
- Lehetővé teszi egy rendszer teljes átmosását akár 2 óra alatt, ezzel időt és költséget spórolva
- Magas tisztítási hatékonyság
- Fűtési üzem közben is a rendszerben maradhat, a működést nem zavarja
- Jelentősen víztakarékos - leeresztésre csak a folyamat végén van szükség

A MagnaCleanse rendszerről lépésről lépésre:


A mágneses és nem mágneses szennyeződések eltávolítása a fűtési rendszerből:

A készlet az alábbiakat tartalmazza: 
Sorba kötött MagnaCleanse gyorsszűrő tartály, VibraClean rezgő tisztítófej (opciós), MagnaCleanse szűrő csatlakozó (szeleppel) (x2), tömlő (x2), tömlőbilincs (x6), leeresztő szelep, rendszercsatlakozó 3/4” külső menettel és 1” bővítővel, valamint MagnaClean szűrő gyorscsatlakozó.

A kezeletlen fűtési rendszerek rendkívül rövid időn belül működési problémákhoz vezethetnek, amik a későbbiekben a rendszer leállását okozhatják. A MagnaCleanse készlet hatékonyságának köszönhetően viszont egy átlagos családi ház központi fűtési rendszerének átmosása elvégezhető akár 2 óra alatt.
Ezáltal a kivitelezők és szervizelők rengeteg időt spórolnak meg, így egy nap alatt több rendszer átmosását is el tudják végezni.

 

LOGO