Gépész Márkaszerviz az Ön kényelmére!

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #423  

Egy márka életében a piacra jutás és a hosszú távú sikeres piaci jelenlét megőrzésének kulcsa a jól felépített, és szakszerűen működtetett szervizhálózat. A Gépész házimárkás termékei nemcsak kiváló minőségükkel, kedvező ár/érték arányukkal vívták ki méltán az elismerést, hanem a kapcsolódó szolgáltatásaikkal is. Márkaszervizünkben a szükséges alkatrészek mellett, megbízható és precíz szakembereket is talál, legyen szó hazán, vagy bojler szerelésről, beüzemelésről, vagy karbantartásról.

Gépész Márkaszerviz Cegléd

Több, mint 110 településén találkozhatunk a BAXI, több mint 300 képzett, szakmailag felkészült szervizes kollégájával, így az országban bárhol, kis távolságon belül elérhető a szolgáltatás, amely kiterjed a készülékek beüzemelésére, jótálláson alapuló és azon túli javításaira valamint a karbantartásokra egyaránt. Folyamatosan frissülő Országos szervizlistánkat használva Ön is könnyedén választhat a Gépész Márkaszervizzel szerződésben álló szakemberek közül.

A BAXI készülékekre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 12 hónap. Amennyiben a beüzemelés a vásárlás időpontjától számított 3 hónapon belül megtörténik, a jótállási idő kezdete az üzembe helyezés időpontjától számítandó. A 12 hónap elteltével (legfeljebb 30 nap időtúllépéssel) elvégeztetett karbantartás után a jótállási idő további 12 hónappal meghosszabbodik. Így a karbantartott készülékére a jótállás 2 évre nő. Természetesen ettől függetlenül a készülékek évenkénti karbantartása feltétlenül javasolt.
A beépítés, illetve az üzembe helyezés (beüzemelés) előfeltétele, hogy a szabvány szerinti gáz- és elektromos csatlakozási, valamint a füstgáz-elvezetési lehetőség és ezek hatósági engedélye rendelkezésre álljon.

Kérjük, legyen nagyon körültekintő, és csak a BAXI által feljogosított, kiképzett szervizessel (fűtésszerelővel) helyeztesse üzembe gázkészülékét. Magyarországon a gázkészülék beüzemeléshez szakirányú végzettség (fűtésszerelő), arcképes gázszerelői igazolvány és az adott készülékgyártó felhatalmazása szükséges.

 

Házimárkás termékeink (Adey, BAXI, DAB, Concept, FixTrend) beüzemeléséhez, karbantartási munkálatokkal kapcsolatos kérdések esetén (kazán szerelés, bojler szerelés, gázkészülék beüzemelés, egyéb szerviz munkálatok), kérjük forduljon Hozzánk bizalommal a lenti elérhetőségeinken:

Gépész Márkaszerviz
Telefon: +36 53 500 206
E-mail: szerviz@gpsz.hu
LOGO