Uponor Smatrix Style helyiségtermosztát

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #432  

 

Az Uponor Smatrix Style egy design helyiségtermosztát, amely a modern kialakítást fejlett mérési technológiával ötvözi. Az Uponor Smatrix termosztát folyamatosan felügyeli a hőmérsékletet, ezáltal biztosított a folyamatos kényelem és energiahatékonyság. A Smatrix design termosztát harmonikusan illeszkedik a nappalihoz.

 

Az Uponor Smatrix Style vezérlés (helyiségtermosztát) Uponor felületfűtési rendszerekkel összeépítve a korszerű, energiatakarékos épületek alapja. Egy rendszer minden felhasználásra.

A digitális termosztát két változatban, fehér és fekete színben érhető el. A helyiség bármelyik falára felszerelhető, és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a Smatrix vezérlőrendszerrel. Diszkréten illeszkedik a lakás belteréhez: szinte láthatatlanul beépíthető, akár egy egyszerű villanykapcsoló. A készülékben található páratartalom érzékelő segítségével hűtés esetén helyiségenként tudjuk mérni a páratartalmat, és megelőzhetjük a páralecsapódást. Így a páralecsapódás kockázata esetén nem az egész hűtési rendszer áll le, hanem csak a kritikus helyiséghez tarozó állásszabályzók zárnak.

Az üzemi hőmérséklet-szenzorok a lehető legpontosabban mérik a beltéri hőmérsékletet. A levegő és a környezet hőmérsékletét egyaránt érzékelik, ami a hőérzet pontosabb mérését teszi lehetővé.

Ahhoz, hogy megváltoztassuk a hőmérsékletet, valakinek mindig a helyszínen kell lennie beállítani és ellenőrizni a rendszert, hogy az mindig az optimális energiahatékonysággal működjön. Erre a kihívásra válaszolva az Uponor kifejlesztette az Uponor Smatrix alkalmazást, hogy bárhol és bármikor megfelelően tudjuk szabályozni a helyiségek hőmérsékletét: otthonról, a munkából, üzleti út vagy akár nyaralás közben is. Ha elutazik, energiát és pénzt takaríthat meg azzal, hogy a fűtést egyszerűen „Távollét” vagy „Gazdaságos” módba kapcsolja. A Smatrix App a hőmérséklet-szabályozó, ami mindig kéznél van!

Az Uponor Smatrix Style helyiségtermosztátok használatának előnyei:
- Akár 20%-os energiamegtakarítás az innovatív automatikus beszabályozás funkciónak köszönhetően
- Egyszerűen beszerelhető, beállítható és karbantartható
- Egyetlen érintőképernyős vezérlővel, valamint a Smatrix alkalmazáson keresztül is szabályozható
- Ideális az új és meglévő épületekbe is
- Folyamatosan figyeli a környezeti körülmények változását

 

Az Uponor Smatrix Style elnyerte a Plus X nemzetközi díjat - ami a világ legnagyobb márka és termékminőség innovációs elismerése

A Plus X Avard a világ legnagyobb technológiai, sport és életstílus innovációs díja, 25 országból delegált nemzetközi és független zsűrivel, és több mint 600 nemzetközi márka részvételével.

 

A szakértő zsűri a Magas Minőség, Design, Könnyű használhatóság és a Fenntarthatóság kategóriákban osztotta ki az „elismert minőség” jelzést.

A speciális energia-hatékonysággal, valamint nagyfokú kényelemmel rendelkező intelligens szabályozórendszer mellett a Smatrix Style leginkább az egyszerű és attraktív kivitelével győzte meg a zsűrit. A szakértők szerint a Smatrix Style teljesíti azt a fontos elvárást is, hogy egyszerűen kezelhető legyen- leginkább a Smatrix applikáción keresztül történő egyszerű beállíthatóságnak köszönhetően.

További információk az Uponor intelligens szabályozórendszereiről itt olvashat.

 

 

LOGO