Ravak BeHappy fürdőszoba koncepció

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #454  

 

A koncepció jellegzetessége, hogy teret ad az üdítő fiatalosságnak és a praktikus egyszerűségnek, amelyet nem kevés játékossággal fűszerez meg, így a BeHappy fürdőszoba elemei szinte kirakósként illeszkednek egymásba - erre példa a képen látható BeHappy kád és mosdó átgondolt egysége is.

Nagy játékosok kis fürdője

Napjainkban számos változatos megoldás áll azok rendelkezésére, akik kis fürdőszobájukból barátságos és kényelmes, jó hangulatú helyiséget szeretnének kialakítani. A RAVAK formatervezői a BeHappy koncepció megalkotásakor jelentős hangsúlyt fektettek ezekre az igényekre, hiszen munkájuk során sokszor megtapasztalták, nem alapvetés, hogy a kis fürdőszobák kellemetlenek, ahogyan a nagy fürdőszobák sem kötelező érvényűen stílusosak és ötletesek. A BeHappy elemei egyszerre kínálnak helytakarékos megoldásokat és nyújtanak rendszerezett, mégis bohókás fürdőszoba arculatot.

Ha nem csak a fantáziájában, hanem a RAVAK minőségben is bízik, van egy jó hírünk: a különlegesen modern, vagány BeHappy fürdőszoba koncepciónak köszönhetően most a fürdőszoba kirakós minden eleme a helyére kerülhet. A cseh Nosal Design stúdió fiatalos stílusú fürdőszobai koncepciója helytakarékos és nem akadályozza sem a fürdést, sem a zuhanyzást.

Mosdó a kádban? Don’t worry, Be Happy!

A koncepcióba tartozó öntött műmárvány mosdókagyló tervezésekor mindent eldöntő szerepe volt a helytakarékosságnak, ezért a RAVAK tervezői olyan kialakítást álmodtak meg, amelynek köszönhetően az innovatív mosdó a kád alsó vége fölé függeszthető. A mosdó így könnyen hozzáférhető marad, de a kád fürdőteréből sem vesz el helyet.

A BeHappy mosdó további jellemzői:
- Öntött műmárvány mosdó 50 x 57 cm-es méretben.
- Balos vagy jobbos verzió.
- A mosdók az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.

A kád különleges formája helyet takarít meg a fürdőszobában anélkül, hogy akadályozná a kényelmes fürdést. Ergonomikus előlappal kiegészítve gyorsan és egyszerűen beszerelhető, így nem kell előfalazással vagy burkolattal bajlódnia. A három részre tagolódó kádparaván pontosan követi a fürdőkád formáját, amelyhez illeszkedve tökéletesen záró zuhanykabint hoz létre.

A BeHappy kád további jellemzői:
- Az aszimmetrikus akrilkád a leggazdaságosabb megoldás a kényelmes fürdéshez és zuhanyozáshoz.
- Méretek: 170/160/150 x 75 cm
- Kivitel: balos vagy jobbos
- A kád formája kényelmes fürdés mellett alacsonyabb vízfogyasztást biztosít, ugyanakkor nem csökkenti a zuhanyzásra rendelkezésre álló teret.
- A koncepció fejtámla eleme igazán kényelmes és pihentető fürdőzési élményt biztosít.

LOGO