A jövő varrat nélkül

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #457  

 

Az új varrat nélküli kialakítás és a 0,3 mm alumínium réteg (16 mm-es cső esetén) eredményeként a cső minden tulajdonsága jobb a korábbiaknál: egyesülnek benne a fém és műanyag csővezetékek előnyös tulajdonságai egy egyedülálló, jövőbemutató megoldásban.

 

Az új, húzott alumínium Uni Pipe Plus cső rendkívül rugalmas és nyomásálló lett. Ezzel egyfajta dominóhatásként a cső alkalmazásához kapcsolódó fontos jellemzők is jelentősen javultak, a biztonsági szempontoktól egészen a szerelés költséghatékonyságáig.

Az Uponor Uni Pipe PLUS szereléskor a következő előnyöket kínálja:
- hosszabb élettartam
- rugalmasabb / hajlékonyabb
- extra biztonság
- kiváló alaktartás (szálas kivitel)
- anyag és költségmegtakarítás

Uponor Uni Pipe PLUS varrat nélküli csővezetékeket – a belső alumínium réteggel egyetemben – teljes egészében extrudálással gyártják. Ennek a gyártási folyamatnak köszönhetően az alumínium rétegen nincsenek hegesztési varratok, ami esetleg meghibásodáshoz vezethetne.

Az eredmény: az Uponor Uni Pipe PLUS akár 40%-kal jobb hajlíthatóságot biztosít, mivel hajlítási sugara akár 40%-kal kisebb a hagyományos ötrétegű csővezetékekhez képest. A csővezeték irányváltásai megvalósíthatók a csövek meghajlításával, idomok alkalmazása nélkül, valamint a szerelési idő is jelentősen lecsökken.


Uponor Uni Pipe PLUS a maximális biztonságért

Élvonalbeli technológiák

Az Uni Pipe PLUS cső tekercses és szálas kivitelben is elérhető, a jelenlegi idomokkal kompatibilis, egyszerűen és biztonságosan szerelhető. A szerelést még könnyebbé téve a csövek előszigetelt változatban is elérhetőek 25 mm-ig. A szereléshez Uponor préspofát kell alkalmazni!

Kompatibilis kötéstechnikák

Optimális hely-, anyag és időkihasználás

Az Uni Pipe PLUS termékcsaláddal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.uponor.hu honlapra.

LOGO