Kludi Bingo Star konyhai csaptelepek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #468  

 

A konyha központi szerepet játszik mindannyiunk életében. Itt készítjük elő, sütjük-főzzük az ételt, majd itt mosogatjuk el az edényeket. Akár a saját konyhánkra, akár "nagyüzemi" használatban lévőre gondolunk, a konyhák négy fala közötti élet munkáról és szabadidőről, szórakozásról és pihenésről, örömről és élményről, hétköznapokról és ünnepekről szól - és mindezek középpontjában áll a konyhai csaptelep.

A formabontó mosogató csaptelep

A kényelem, amit a mai KLUDI konyhai csaptelepek nyújtanak, a korábbi generációk számára elképzelhetetlen volt. Sőt, sokak számára még napjainkban is az: megnyitjuk a csapot, és megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű víz folyik. Az ember számára legfontosabb élelmiszer így korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre, a lehető legjobb minőségben. Inni, tisztítani, öblíteni, kezet mosni vagy főzni.

 

KLUDI Bingo Star - A mozgástér szabadsága
A Kludi Bingo Star univerzalitásával és design-jával lendületet ad a konyhának. Az oldalsó kezelőkar maximális szabadságot ad a használathoz csakúgy, mint a magas, dinamikus kifolyó , amely vonalának köszönhetően szinte nem igényel extra tisztántartást. A technikai megoldásai miatt rendkívül hosszú élettartamú armatúra multi csatlakozójával mosó- és mosogatógéphez is csatlakoztatható. Fedezze fel a Kludi Bingo Star által nyújtott szabadságot.

 

Termékkínálatunkat az alábbi bannerre kattintva tekintheto meg: 

Bővebb információk a termékről:
https://www.kludi.com/hu/termekek/konyha/kludi-bingo-star/

 

 

 

LOGO