Kludi Logo zuhanycsalád

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #469  

 

Különbözőek vagyunk, így zuhanyzási szokásaink és igényeink sem egyformák.Vannak, akik az energikus és életteli zuhanyzást kedvelik, mások egész nap egy nyugtató, spa-élményre vágyakoznak. Vannak, akik felfrissülést keresnek, megint mások egyszerűen csak jól akarják érezni magukat.

Eső hatású zuhany

A KLUDI zuhanytermékei az egész világ számára biztosítják a zuhanyzás élményét. Mindegy, hogy felfrissülésről vagy lazításról van szó, hogy éppen azért zuhanyozunk, hogy felébredjünk, vagy hogy a fárasztó munkanap után megtisztuljunk: a KLUDI zuhanyok és zuhanyrendszerek biztosítják, hogy a zuhanyzás újra és újra egyedi, személyes élmény legyen.

KLUDI LOGO: Eső hatású zuhany – már a látvány is kellemes
Finom design, magas funkcionalitás és kimagasló minőség: ezt nyújtja a KLUDI Mindennapok-kategóriás, új zuhanycsaládja. Az újjászületett LOGO termékek átértékelik a kategóriáról alkotott elképzeléseket. Az alaptermék eső hatású zuhanya már látványában is kellemes.

A KLUDI LOGO család két új zuhanyrendszerrel bővült, már egykaros zuhanycsapteleppel, illetve egykaros kádtöltő- és zuhanycsapteleppel szerelt változatban is kapható.

KLUDI LOGO zuhanyszett kínálatunkat az alábbi banneren tekintheti meg:

 

LOGO