Higiéniabajnokunk felfrissítve

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #471  

 

A „Higiéniai bajnokunk az innovatív WC a háromszoros tisztaságért” jelmondattal a Villeroy&Boch új normákat állított fel a WC-higiénia terén azáltal, hogy ötvözi a DirectFlush gyűrű nélküli technológiát a szennyeződéstaszító CeramicPlus felülettel, és az AntiBac antibakteriális mázzal.

 

Az eredmény pedig lenyűgöző. A WC-k optimális higiéniát biztosítanak, mivel könnyen, gyorsan és alaposan tisztíthatók, ráadásul mindez alacsony vízfogyasztás mellett történhet. Legújabb innovációink, a ViFresh pedig minden öblítéssel tiszta és friss hatást biztosít.

Friss illat – ViFresh
Ki ne szeretne tiszta és friss illatú WC-t? A szilárd és gél állagú WC-szagtalanítók minden öblítéssel harcolnak a kellemetlen szagok ellen, és használatukat követően a WC teljesen tiszta és szagtalan marad. Ezenkívül megakadályozzák a vizeletből képződő lerakódások és vízkőképződés kialakulását, és a teljes helyiségben hosszantartó illatot hagynak maguk után. Azonban hátrányaik is vannak: a tartók vagy kosárkák a WC-ben történő használatukkor nem éppen megnyerő látványt nyújtanak, és nem higiénikus helyre kell őket felerősíteni. Még baktériumok táptalaját is képezhetik. Az új gyűrű nélküli WC-k – melyek intelligens kialakítása nagyobb higiéniát, kevesebb tisztítást és alacsonyabb vízfogyasztást biztosít – pedig megnehezítik a hagyományos WC-szagtalanítók felerősítését.

A korszerű DirectFlush technológiának a hagyományos WC-szagtalanítókkal együtt történő alkalmazása érdekében a Villeroy&Boch kifejlesztette a ViFresh-t így a WC-szagtalanítók közvetlenül a WC-be beépített rekeszébe helyezhetőek el. Az ötlet nagyon higiénikus, mivel nem kell megérteni a WC belsejét, ha a szagtalanítók meg-, illetve utántöltése szükségessé válik. A ViFresh megjelenésében is nagyszerű, mivel a rekeszt beépítették a WC-be, és a szerelvényhez tartozó fehér és króm színű kupakkal biztonságosan le van zárva. A gyermekek kézzel már nem nyúlhatnak a vegyszerekhez. És még egy bónusz: mivel már nem szükséges tartókat és kosárkákat vásárolni, az olcsóbb utántöltő csomagokat kell csak megvenni. Az öblítést a belógó szagtalanítók sem akadályozzák már, így az optimális öblítés biztosított.

„A Piac még soha nem kínált olyan diszkrét megoldást a WC-szagtalanítók számára, mint amilyen a ViFresh” – hangsúlyozza Vassella Carrilo, a Villeroy&Boch vezető termékmenedzsere. „Mivel a ViFresh WC-kben az öblítővíz áramlását – más WC-kkel ellentétben – nem akadályozzák a lelógó szagtalanítók, az öblítőkapacitás optimális.

A ViFresh a Subway 2.0 kollekcióban a falra szerelt standard WC-modellhez áll rendelkezésre. A megnövelt higiénia lehetősége érdekes mind a magánháztartások, mind pedig a nyilvános helyek számára. A ViFresh használata tökéletes megoldás szállodákban és éttermekben, sőt még olyan létesítményekben is, mint a kórházak, mivel ezek a mellékhelyiségek legmagasabb szintű higiéniát követeli meg.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.
villeroy-boch.hu
hmv.info@villeroy-boch.com

 

LOGO