Bosch CT100 fűtésszabályozó

  • FŰTÉSTECHNIKA,

      
  •   #476  

 

Egy fűtésszabályozó integrált WLAN kapcsolattal és vonzó dizájnnal (elülső üveglap, érintőképernyő, rozsdamentes acél keret), melyet az okos eszközökre (okostelefon, tablet) telepített applikációval lehet irányítani. Az alkalmazások letölthetők a Google Play és Applestore áruházakból „Bosch Control” név alatt.

Okos szabályozás

Első pillantásra látható előnyök:
- Érintőképernyős kezelési funkció és ingyenes mobil alkalmazás a kényelmes kezeléshez
- Az energiamegtakarítás támogatása a fűtéshez és melegvízhez elfogyasztott gázmennyiség kijelzésével
- Okos szabályzás: Szobahőmérséklet alapú szabályzás, összeköttetésben egy külső hőmérséklet érzékelővel vagy az aktuális internetes helyi időjárási adatok alapján
- Vonzó, modern dizájn
- Otthonlét érzékelő funkció: Az alkalmazás automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált, ha nincs felhasználó a lakásban
- Zuhanyidőzítő: a zuhanyzási idő automatikus korlátozásához
- Egyszerű telepítés és internetkapcsolat a beépített W-LAN segítségével

Okos és jó megjelenésű
Modern dizájn és a fűtés kényelmes távirányítása okostelefonnal: CT100 fűtésszabályozó a Bosch-tól. Vonzó, a falra egyszerűen felszerelhető, érintőképernyővel és egy könnyen kezelhető, számos okosfunkcióval rendelkező alkalmazással. És a legjobb: a szabályzó szinte minden 2007 után készült Bosch gázkészülékkel kompatibilis. Az Easy Control adapter pedig a BUS kommunikációval nem rendelkező készülékekhez is alkalmassá teszi.

 

1. Üzembe helyezés internetkapcsolat nélkül
A Bosch CT100 készüléket internetkapcsolat nélkül is egyszerű üzembe helyezni. A fűtésszabályozó így az internetes szolgáltatásoktól függetlenül is megbízhatóan tud működni.

 

2. A szabályzó telepítése internetkapcsolattal
A telepítés utólag is lehetséges és nagyon egyszerű. Először rendelkezésre kell állnia a router-nek és az internetes szolgáltatásnak. Ezután a szabályozót a WLAN segítségével csatlakoztatjuk és máris beállíthatjuk az okos szabályozó funkciókat az automatikus fűtési üzemhez.

A rendszer felépítése Bosch CT100 szabályzó segítségével
A CT100 szabályzó teljeskörű használatának feltétele az internetcsatlakozás. Ezen kívül a kezeléshez egy Apple, ill. Android okostelefonra van szükség. Az alkalmazást egyidejűleg 5 különböző eszközzel tudja használni.

A felhasználói adatokat kizárólag a CT100 szabályozó tárolja felhő szolgáltatás igénybevétele nélkül. Az adatcsere kódolt útvonalon folyik. Internetkimaradás esetén a szabályozó továbbra is az alkalmazás legutoljára kiválasztott beállításaival működik tovább. Mindez magasfokú adat- és funkcióbiztonságot eredményez.

LOGO