Geberit Nova Pro - a formák szabadságával

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #482  

 

A Geberit KOLO és KERAMAG kínálatában különböző stílusú érdekes termékeket talál, amelyek lehetőséget adnak az Ön számára álmai fürdőszobájának felszerelésére: ha kicsi vagy nagy, klasszikus vagy modern, exkluzív vagy árban kedvező.

Ovális és szögletes perem nélküli WC-kerámiák

A Geberit Nova Pro termékcsalád újdonság, mely a sokéves bestsellert – az 1993-tól megvásárolható Nova és Nova Top termékcsaládot váltja fel. Rendkívül széles termékválasztékkal  rendelkezik – kezdve a különböző típusú mosdókagylóktól, a monoblokkos és  fali-WC-ken,  hosszú  WC-ken,  az  innovatív  Rimfree ® technológián át, az önálló vagy integrált öblítésű  vizeldéken  keresztül,  egészen  a  fehér  vagy  szürke szilfa színben kivitelezett fürdőszoba bútorokig.

A kínálat különlegességét azok a bútor összeállítások jelentik,  melyek  szerelőmodul  borítást  és  felső  szekrényt  tartalmaznak, illetve a mosdókagylós összeállítás, alsószekrénnyel egybeépített tükrös szekrénnyel. A Geberit Nova Pro termékcsalád sokszínűsége nem ér véget a mosdókagyló formájának kiválasztásánál, hanem teljesen új „állványos” megoldásokat vezet be a könnyű és gazdaságos fürdőszoba felújításokhoz pl.: panelházakban.

Különböző  formájú - ovális  és  szögletes - mosdókagylók és WC-k találhatók a termékválasztékban. A sorozat köz- és kereskedelmi területekhez is széles termékválasztékot kínál.

Mindig adunk valami ráadást...

A Geberit Nova Pro termékcsalád WC-i, ún. Rimfree ® technológiával rendelkeznek, mely nem más, mint  egy, a higiénia és a tisztaság megőrzését  könnyítő  innovatív megoldás.

A Rimfree ® WC csészék öblítőperem nélküliek. Ennek köszönhetően  sem  a  baktériumoknak,  sem  más  lerakódásnak  nincs  rajtuk  hely.  A  Rimfree® megoldás  megfelel  a  magas  higiéniai  követelményeknek,  így  például  kórházakban  vagy  más  egészségügyi  intézményben  is  alkalmazható.  Saját  fürdőszobában  is  alkalmazható,  hiszen  azok  számára  tervezték,  akiknek  fontos a tisztaság és higiénia.

A  KOLO  márka  már  több  mint  50  éve  jelen  van  a  piacon.  A hagyományos minőség, modern dizájn és élenjáró újítások szimbóluma. A KOLO márkánál a technológiai fejlesztések, új anyagok alkalmazása,  a  környezetvédelmi  szabályok  következetes  betartása átlagon felüli garanciát tesznek lehetővé, emellett az ügyfeleknek tökéletes szolgáltatást nyújtanak.

A Geberit Nova Pro termékcsalád tagjait az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

LOGO