Villeroy&Boch: A mi higiéniai bajnokunk

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #486  

 

Tiszta és szép. Ez az, amit szeretünk a fürdőszobában és a WC-ben. A WC különösen érzékeny higiéniai szempontból mindannyiunk számára. A szennyeződés és a baktériumok összegyűlhetnek a hagyományos öblítő perem alatt, miközben jelentős időt igényel egy alapos tisztítás. Habár, ez már egyszerűbbé válhat az új generációs WC-vel, a Villeroy&Boch-tól.

 

„A higiénia bajnoka, az innovatív WC háromszoros tisztasággal” mottóval a Villeroy&Boch új mércét állít fel a WC-k higiéniája területén. Három újítás egyesül egy termékben: a nyitott gyűrűs DirectFlush technológia, az új AntiBac antibakteriális mázfelület, és a szennyeződést taszító CeramicPlus felület. Az eredmény lenyűgöző: a WC-ket gyorsan, könnyen és alaposan lehet tisztítani – az optimális higiéniáért.

Antibakteriális – AntiBac

A Villeroy & Boch-nak a baktériumok elleni küzdelemhez is van megoldás. Az új AntiBac antibakteriális mázfelület, mind a kerámián  és a WC-ülőkén csökkenti a baktériumok számát több, mint 99,9%-kal. Ezt igazolta a Federal Institute for Materials Testing Berlinben, valamint a független BOKEN Quality Institute. Ezen túlmenően további előny, hogy az AntiBac antibakteriális hatása tartósan megmarad a felületeken.

Nyitott gyűrű – DirectFlush
A hagyományos öblítő gyűrű helyett, a nyitott gyűrűs DirectFlush WC-k egy intelligens vízáramlással, magasabban elhelyezett vízsugarakkal, és egy speciális fröccsenés védővel rendelkeznek a WC felső peremén. Ez biztosítja, hogy a WC belseje minden öblítés során teljesen öblítésre kerül, ugyanakkor mindez teljesen fröccsenés mentesen történik. A WC az innovatív DirectFlush WC-k generációjához tartozik, amelyek szinte „megtisztítják magukat”, ugyanakkor a foltoknak és lerakódásoknak esélyük sincs megtapadni. A DirectFlush továbbá takarékoskodik is a vízzel: a modern öblítési technológia csak 3 -4,5 liter vizet használ, anélkül, hogy sérülne az öblítési teljesítmény. És, ha egy kis tisztítás mégiscsak szükséges lenne, akkor a teljesen mázolt WC gyorsan és egyszerűen tisztítható.

Könnyen kezelhető – Ceramic Plus
A Villeroy&Boch egy olyan mázfelületet fejlesztett ki a szaniter kerámiák számára, amely taszítja a piszkot a mindennapi használat során: ez a CeramicPlus. Az innovatív kerámia mázfelület speciális, így taszítja a szennyeződéseket és a vizet. A következmény: A CeramicPlus-os WC-n alig tapad meg bármi, és a víz minden öblítés után gyorsan lepereg. A WC így gyakorlatilag saját magát tartja tisztán, és ha szükséges könnyen tisztítható. Elég egy nedves ruha vagy sima víz a tisztításhoz. A WC szépen és tisztán tartható minden agresszív tisztítószer nélkül, így környezetbarát, időt és pénzt takarít meg számunkra.

Villeroy&Boch Magyarország Kft.
villeroy-boch.hu
hmv.info@villeroy-boch.hu

LOGO