Munkavégzéshez fűthető Bosch kabát

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #494  

 

A Bosch fűthető kabát kiválóan használható munkavégzéshez és a szabadidő eltöltéséhez pl: síelés, snowboardozás, szánkózás, túrázás. Az ilyen fűtéssel szerelt kabátok önmagukban is meleg viseletnek számítanak, a fűtőelemek plusz kiegészítő funkciót látnak el. A fűtőzónák percek alatt felmelegítik a Bosch fűthető kabátot. A nagy felületű karbon fűtőbetétek a mellkason és a hát felső részén melegítenek a 10,8 V-os Bosch akku alkalmazásával.

Bosch Heat Jacket 10,8 V Professional

Szénszálas fűtés: A felfűtési idő kevesebb, mint 3 perc. Ráadásul a fűtőtest ellenáll az erőteljes hajlításoknak is. A fűtőpárnák a kabát bélésében helyezkednek el, melynek köszönhetően a hő egyenletesen elosztott, a hőveszteség pedig minimális.
Sokoldalú felhasználás: A felhasználóknak lehetőséget ad, hogy az adaptert és az akkumulátort a bal belső-, vagy a külső alsó zsebben tárolja. A töltőkábelek elvezetése szintén lehetséges a belső és a külső zseb között. Így akár tablet, okostelefon, zene-lejátszó is tölthető az akkumulátorról munkavégzés, vagy szabadidő eltöltése közben. 
A beépített fűtésszabályzóval könnyedén kiválaszthatja a három különböző hőmérséklet beállítás közül az Ön számára megfelelőt.
-    Sokáig tartja a meleget: a nagy felületű karbon fűtőbetétek akár 6 órán át is melegítenek a 10,8 V-os Bosch akkuval
-    Komfort és funkcionalitás: 3 fűtési fokozat az „egyéni meleg” beállításhoz, nagy mozgási szabadság az optimális illeszkedésnek köszönhetően
-    Strapabíró, szélálló és vízlepergető Softshell anyag
-    Anyagkeverék: 100% poliészter
-    Már meglévő akkuk használata: a kabát 1,5 Ah-s, 2,0 Ah-s vagy 4,0 Ah-s 10,8 V-os Bosch Professional akkukkal működtethető
-    Mobil áramforrás: az akkuadapteren lévő övcsat az adapter kabát nélküli használatát is lehetővé teszi
-    Bevarrt reflektorok a jobb láthatóság érdekében - szürkületben és éjszaka is biztonságot nyújt a kabát használójának.

 

 

 

LOGO