KLUDI konyhai csaptelepek

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #50  

 

Egy jó konyhai csaptelep a sütés-főzés során igazi kuktaként tud a „kezünk alá” dolgozni. Hogy milyen a „jó” konyhai csaptelep, azt egyrészt az egyéni igények, másrészt a külső körülmények határozzák meg.

Személyre szabott konyha Kludi csaptelepekkel

A KLUDI termékek magas minőséget képviselnek, a gyártó által biztosított szolgáltatások (közvetlen elérhetőség, garancia, szerviz) pedig csak tovább növelik az előnyök sorát. A design és a funkciók tekintetében széles a választék: a hagyományos formavilágtól a minimalista stílusig; az alapvető funkcióktól a leemelhető kifolyós, szenzoros kivitelig számos megjelenés és termékjellemző közül választhatjuk ki a konyhánk stílusának illetve szokásainknak leginkább megfelelő darabot.
Vannak azonban olyan tényezők, melyeket nem tudunk befolyásolni, így kompromisszumokra kényszerülünk. Vagy mégsem?

KLUDI bajonettzáras konyhai csaptelepek – egy jó döntés
Ha a konyhai csaptelep valamilyen oknál fogva az ablak elé kerül, az megnehezíti az ablaküveg tisztítását, az ablak kinyitását. A KLUDI erre a helyzetre kínál a megoldást a bajonettzáras konyhai csaptelepekkel. Ezek lényege, hogy a csaptest egyetlen mozdulattal elfektethető, így – a fogadócsonk magassága miatt – mindössze 3 centiméternyi helyre van szükség a konyhapult és az ablakszárny alsó éle között. Ez a funkció több KLUDI konyhai csaptelepcsalád tagjainál is megtalálható.

KLUDI multicsatlakozós konyhai csaptelepek – kényelmes megoldás
Mosó- vagy mosogatógép beszerelésekor a gépet – értelemszerűen – a vízhálózat-hoz is csatlakoztatni kell. Mivel a gyártók figyelmeztetnek, hogy használaton kívül ne hagyjuk nyomás alatt a készüléket, szükség van egy csapra a víz elzárásához. A KLUDI emiatt alkotta meg multicsatlakozós konyhai csaptelepeit: a csaptesten található apró kar segítségével elzárhatjuk a konyhapult alá szerelt mosó- vagy mosogatógép vízellátását. Ez a funkció több KLUDI konyhai csaptelepcsalád tagjainál is megtalálható.

KLUDI konyhai csaptelepek nyílt rendszerű vízmelegítőkhöz
Ha a konyhai csaptelep meleg víz ellátásáról nyíltrendszerű vízmelegítő (nyíltrend-szerű „kisbojler”) gondoskodik, sokan gondolják úgy, hogy le kell mondaniuk a modern megjelenésű csaptelepről, és csak a régimódi, kétgombos kivitel jöhet szóba. A KLUDI ezért számtalan termékcsaládjában gyárt nyílt rendszerű vízmelegítőről üzemeltethető változatot; sőt, még a kihúzható kifolyós, bajonettzáras, vagy multicsatlakozós kivitelről sem kell lemondani! Ez a funkció több KLUDI konyhai csaptelepcsalád tagjainál is megtalálható.

KLUDI L-INE kétlyukas szerelésű konyhai csaptelepek – függetlenség felsőfokon
Akár esztétikai megfontolásból, akár az élet alakította helyzetből adódóan lehet szükség arra, hogy a konyhai csap kezelő-karja a pult külső széléhez közel legyen – a legtöbb konyhai csaptelep esetében ez azt is jelneti, hogy a kifolyó is elöl – így útban lesz. A KLUDI L-INE termékcsaládban található kétlyukas szerelésű csaptelek erre a problémára nyújtanak megoldást: a működtető kar nem a csaptesten lett kialakítva, hanem attól függetlenül, a konyhapulton – a bekötőcső hosszának megfelelően – bárhova kiépíthető.

A KLUDI L-INE kétlyukas szerelésű konyhai csaptelep íves vagy L-alakú kifolyóval kapható.

KLUDI konyhai csaptelepek

LOGO