Új RAVAK Classic szekrény

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #506  

 

A RAVAK Classic koncepciójának darabjai finom vonalaikkal és józan egyszerűségükkel lopják be magukat a hagyományos fürdőszobát kedvelők szívébe, hiszen az igazi klasszikusok sosem válnak unalmassá. A Classic koncepció darabjainak összehangolt egysége megmutatkozik a praktikus, finom peremű kád, a hozzáillő mosdók és szekrények vonzó vonalaiban. Ezek a formák bármilyen fürdőszobát időtlenné varázsolnak.

A klasszikus nem ódivatú

Nagy méretválaszték
A koncepció a megszokott méreteket illetően számtalan megoldást kínál, azonban nem feledkezik meg a nagyobb háztartások igényeiről sem: modelljei között megtalálható duplamosdó, de a változatos kínálatban helyet kaptak a kisebb méretű darabok is, amelyekkel még a különálló WC helyiség is stílusosan berendezhető.

Átgondolt belső tagolás
A szaniterek előnyösen festenek akár a sarkokban elhelyezve is, miközben tagolásuknak köszönhetően kiadós helyet és felületet kínálnak a pakoláshoz. A Classic szekrények például a lehető legtöbb tárolórészt biztosítják, mindezt olyan kompakt külsőben, amely alig vesz el helyet a fürdőszobából. Hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, duplamosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészül ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi még az egészen apró dolgok kényelmes elrendezését is.

A Ravak Classic fürdőszobabútorok
A Ravak Classic fürdőszobabútorokat a remek tagolásuk mellett különlegessé teszik a bútorváz különféle színváltozatai. Az ajtók minden esetben fényes fehérek, de a bútorváz elérhető fehér, nyír, latte és cappuccino árnyalatban is. A helytakarékos belső vonalvezetést és a kellemes színvilágot a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé.

Az új Classic szekrény
Ez a külcsín jellemzi a legújabb modellt, az SD Classic II 600/700/800 mosdó alá helyezhető szekrényt is. A praktikus kétfiókos szekrény lehetővé teszi, hogy még több hely legyen a fürdőszobában.

A Ravak Classic szekrény legfontosabb paraméterei:
- méretek(szé x mé x ma): 60/ 70/ 80 x 49 x 60 cm
- anyaga: impregnált deszkalap, MDF és furnérlemez
- bútorlapok színválasztéka: fényes fehér, nyír, cappuccino, latte
- ajtók színválasztéka: fényes fehér

A koncepció legújabb darabjának ajtaja a többi szaniterhez hasonlóan fehér, míg a bútorlapok a felsorolt színárnyalatokban elérhetők. Érdemes tudni, hogy a terméket összeszerelt állapotban szállítják a RAVAK munkatársai, és a szerelőkészlet (csavarok, zsanérok) a bútorlap részét képezik. A szekrény falra rögzíthető, nem lehetséges tartólábakra telepíteni.

A design harmonizálása érdekében javasolt a Classic koncepció további elemeivel kombinálni. A stílusban illeszkedő fürdőszobabútorok közül a következőket ajánlják hozzá:

Tükrök:
Classic 600 / Classic 700 / Classic 800

Mosdó alá helyezhető szekrények:

SD Classic 400 (mini mosdó alá) / SD Classic 600 / SD Classic 700 / SD Classic 800 / SD Classic 1300 duplamosdó alá

Classic SB-350 oldalsó magas szekrény

A Ravak Classic bútorcsalád egyes elemeit az alábbi bannerre kattintva tekintheti meg:

LOGO