Új GROHE SmartControl zuhanyrendszer

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #508  

 

A GROHE SmartControl zuhanyzási élménnyel úgy érezheti magát, akár egy DJ, tökéletesen keverve és irányítva zuhanyrendszerével a vizet zuhanyzás közben. A zuhanysugár mellett a pontos hőmérsékletet és a vízcseppek fajtáját is könnyen testre szabhatja. Készen áll egy új élményre?

 

Mindössze egyetlen gombnyomással:
- nyári esőhöz hasonlítható vízcseppekkel áztathatja testét
- masszíroztathatja magát, felfrissítve Önt egy hosszú napot követően
- finom permettel zuhanyozhat a legnagyobb vízerősséggel
- kiválaszthatja a legmegfelelőbb hőmérsékletet, minden egyes vízcsepphez

Csupán fordítsa el a gombot
De első lépésként nyomja meg a kívánt zuhanyfunkció gombját a kezdéshez. Válasszon a frissítő GROHE PureRain vagy Rain O2 vízszórás között, vagy az új TrioMassage funkcióval masszíroztassa meg vállait és fejét. Mindezek mellett Power & Soul kézizuhany is a rendelkezésére áll. Egyszerre több funkciót használna? Próbálja ki bármely kombinációt! Innováció a GROHE ProGRIP kezelő, mellyel fokozatmentesen állíthatja bármely funkció mellett a víz erősségét. Nem kell előre megszabott programokhoz alkalmazkodnia! Ráadásul egyéni beállításait elmentheti a következő zuhanyzásokhoz.

  1. Nyomja meg a zuhany indításához.
  2. Fordítsa el a vízáram szabályozásához.
  3. Nyomja meg újra a zuhany elzárásához. A beállított vízerősség változatlan marad a következő alkalommal.

Kényeztesse magát minden vízcseppel
A fejzuhanyokat az Ön igényeinek megfelelően különböző vízsugárral látták el. Akár több funkciót is választhat egyszerre. Próbálja ki a GROHE PureRain vízszórást a stimuláló TrioMassage funkcióval, vagy váltson át kézizuhanyra egyetlen gombnyomással. A zuhanyrendszer és annak intuitív vezérlése minden felhasználói igényt kielégít. A GROHE SmartControl mindent megad, ami a zuhany élvezetéhez szükséges.

Válassza ki kedvencét
A GROHE SmartControl klasszikus króm, illetve elegáns holdfehér akrilüveg kivitelben is elérhető.

Három kivitelben a tökéletes zuhanyélményért
A tökéletes zuhany kialakítására több alternatívát is kínálnak, a legnagyobb szabadságot adva a tervezéshez. Akár csak a zuhanyrendszer cseréjében, akár egy teljes felújításban gondolkozik, a GROHE választéka minden igényt kielégít.

Grohe Hungary Kft.

LOGO