Uponor termékek a Jász-Plasztik Autócentrumban

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #509  

 

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő JP Auto Jászberényben megnyitotta megújult autószalonját, mely több mint 5000 négyzetméteren kínál Európa élvonalába tartozó Mercedes-Benz bemutatóteret és változatos szervizszolgáltatásokat az érdeklődők számára.

Modern fűtés környezettudatosan

Az Autócentrum a 100%-os hazai tulajdonban lévő Jász-Plasztik Cégcsoport része. A cég Mercedes-Benzzel való együttműködése több mint 20 évre, 1996-ig nyúlik vissza. A minden igényt kielégítő márkaszalon méretei magukért beszélnek. Közel 30000 négyzetméteres telken 5000 négyzetméter alapterületű épület épült, melyből a bemutatótér 1200 négyzetmétert tesz ki. Azonban nem csak a méretek, hanem az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások sokszínűsége és minősége miatt is különleges az új szalon. 10 állásos személyautó- és tehergépjármű-szerviz valamint a jelenleg elérhető legmodernebb technológiát alkalmazó karosszériajavító műhely és fényező üzem is helyet kapott a komplexumban.

A kivitelezés során a vállalat kiemelt figyelmet fordított a környezetvédelemre. Az épületfűtést-hűtést a legmodernebb, leginkább környezetkímélő megoldás segítségével alakították ki. Az új épületben hőszivattyús fűtő-hűtő rendszert alkalmaznak, mely a levegő hőenergiáját hasznosítva télen és nyáron is állandó hőmérsékletet biztosít a létesítmény teljes területén. A beruházó JP Autó az Uponor felület fűtési-hűtési valamint vízellátási rendszereit választotta. Így a megfelelő hőmérsékletet Uponor padló, Uponor Minitec fal és Uponor Renovis mennyezethűtés-fűtési rendszerek biztosítják egész évben. Az új szalon megnyitása a térség gazdaságára is jelentős hatással van. Az 1,5 milliárd forintos, országos szinten is jelentős beruházással a vállalat számos munkahelyet teremt, hiszen a meglévő 150 munkatárs mellett további 15 fővel bővül az autós üzletág.

Uponor Classic padlófűtés előnyei:
- Kedvező ár/teljesítmény arány
- Elsősorban nagyterhelésű, nagyforgalmú terekhez
- Rugalmas és gyors csőfektetés

Uponor Minitec fal- és mennyzetfűtés/hűtés előnyei:
- Minimális építési magasság
- Gyors reakcióidő a vékony vakolatnak köszönhetően
- Univerzális rendszer fali ill. mennyezeti alkalmazáshoz

Uponor Renovis gipszpanel előnyei:
- Rövid szerelési idő
- Kiváló minőségű gipszkartonba épített 9,9 x 1,1mm Pe-Xa cső
- Univerzális rendszer fali ill. mennyezeti alkalmazáshoz

Uponor Uni Pipe Plus előnyei:
- Varratmentes alumínium réteg a legnagyobb biztonságért
- Megnövelt hajlékonyság
- Nagymértékű stabilitás, alacsony hőtágulás
- 100%-ban oxigéndiffúzió mentes

Kiss Péter
Értékesítési vezető
Uponor Épületgépészeti Kft

LOGO