Schell szerelvénytechnológia

  • VÍZELLÁTÁS,

      
  •   #52  

Ha szerelvények, akkor a SCHELL termékei már 80 éve a legjobb választást jelentik, legyenek azok mosdókhoz, zuhanyokhoz, WC-khez vagy vizeldékhez. De ugyanúgy a szabályozható sarokszelepek, vagy a fűtés, gáz illetve háztartási gépek, mint például a mosógépek, bekötésére szolgáló szerelvények is - a SCHELL szerelvényel egyszerűen mindenhol jelen vannak, ahol csak kell, és ahol robosztus, higiénikus és az erőforrásokkal takarékoskodó megoldásokat igényelnek.

Schell - a legjobb választás a szerelvénytechnológia területén

Mosdók: robosztus megjelenés, víztakarékos technológia, vonzó design és számos higiéniai kiegészítő felszerelés, mint például az érintés nélküli működtetés, vagy a beépített pangó víz elleni öblítés.

Zuhanyok: zuhanyszerelvényeik kiváló minőségű alapanyagai és átgondolt konstrukciója ilyen feltételek mellett is hozzájárul a tartós, víztakarékos és zavarmentes működéshez.

WC: a WC-öblítőrendszerek egy több nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségben megtalálhatóak. A falon kívüli szereléshez szükséges öblítőszelepektől kezdve a falba építhető megoldásokon keresztül a vakolat alatti tartályokig.

Vizelde
Falon kívüli és falba történő szereléshez is sokszorosan keresett víztakarékos és higiénikus vizelde-öblítőrendszer a SCHELL-től.

Szerelőmodulok
A SCHELL falon kívüli szerelőrendszer elemei száraz beépítésre és vizes beépítésre is kínálnak szerelőmodulokat.

Készülékcsatlakozó szerelvények
A SCHELL készülékcsatlakozó szerelvények sok éven és generációkon keresztül megbízható szolgálatot tesznek.

Szabályozható sarokszelepek
Kizárólag ivóvíz szállítására és tárolására alkalmas alapanyagok felhasználása.

Fűtés szerelvények
Legyenek készülékelzárócsapok, töltő- és ürítőszerelvények vagy akár fűtőtest csavarzatok - a SCHELL-nél számtalan fűtő szerelvényt is talál. Mindegyik megbízható és "Made in Germany".

Schell termékkínálatunk

LOGO