Megújult Siemens termékkiválasztó program

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #520  

 

A Siemens egyre több partnere használja a napi munkája megkönnyítésére az egyedülálló Siemens online HIT Tool termékkiválasztó és méretező programját. Mivel gyakran jelennek meg új fejlesztésű termékek, ezért szükséges az adatbázis folyamatos frissítése. Ennek folyományaként mára nem csak az adatbázis frissült, hanem teljesen új megjelenést is kapott a program.

Megújult kezelőfelület, mobiloptimalizált kialakítás

A HIT Tool segítségével egyszerűen és gyorsan lehet kiválasztani az adott alkalmazáshoz szükséges szabályozó elemeket, legyen szó fűtésről, légkezelésről, hűtésről, vagy akár egyedi helyiségszabályozásról. Az alkalmazásokhoz kapcsolódóan valamennyi úgynevezett periféria elem (termosztátok, szelepek, zsalumozgatók, hőmennyiségmérők, stb.) is könnyedén kiválasztható, és a teljes anyag - minden kapcsolódó dokumentációval együtt - lementhető vagy továbbítható.

A programból természetesen továbbra is elérhető valamennyi forgalomban lévő Siemens automatika elem valamennyi háttér dokumentációja, úgymint: műszaki adatlap, szerelési leírás, kezelési leírás, CE tanúsítvány, CAD-rajzok (pl. szelepek), stb.

A legfőbb újdonságok röviden összefoglalva:
- megújult kezelőfelület, tiszta és átlátható "Newton design" megjelenés
- mobil eszközökre optimalizált képernyő
- frissített termék és dokumentációs adatbázis
 

Ami nem változott:
- a program linkje változatlan (régebben elmentett link is már az új helyre mutat)
- az eddigi login nevek és mentett projektek változatlanul használhatók
- az elmentett kedvencek és könyvjelzők változatlanul működnek
 

Új Siemens HIT Tool program

Komplett alkamazások kidolgozva - egy kattintásra

Nagy segítség egy gépészeti terv elkészítéséhez, ha például egy adott kazánházi kapcsolás automatizálását ki lehet írni egyetlen kattintással. A HIT Tool program "Alkalmazások" moduljának kiválasztása után több száz részletesen kidolgozott és dokumentált, tökéletes műszaki megoldást kínáló automatika összeállítást lehet kiírni valamennyi tartozékával együtt. A funkció HVAC alkamazások teljes tárházához kínál gyors és szakszerű megoldást, azaz:

- Fűtéshez
- Légkezeléshez
- Hűtéshez
- Egyedi helyiségszabályozáshoz
- Központi üzemeltetéshez és felügyelethez
- Lakás automatizáláshoz egyaránt
 

HIT Tool - kidolgozott alkalmazások

Új képernyő mobilbarát kialakítással

A teljesen megújult kezelőfelületekkel rendelkező program optimalizálva lett mobil eszközökre (okostelefonra illetve táblagépre), így a program nyújtotta előnyök mostantól még egyszerűbben elérhetők bárhol, bármikor. Az ingyenesen letölthető "Scan to HIT" alkalmazással, a termék QR-kódját bescannelve egyből az adott termékhez tartozó HIT-oldalra lehet lépni, ahonnan minden, az adott termékhez szükséges információ illetve dokumentáció azonnal elérhetővé válik.

Scan to HIT alkalmazás

Régi-új kiváltási segédlet

Gyakori igény, hogy régebbi - idő közben már megszűnt - szabályozó elem (pl. szelep, szelepmozgató, zsalumozgató, stb.) helyett, vagy azzal azonos tudású, de modernebb, korszerűbb eszközt kell megtalálni. A programon belül a főmenüből elérhető "Régi-új kiváltási segédlet" továbbra is hasznos segítséget nyújt ilyen esetekben.

Régi-új kiváltási segédlet

 

Siemens termékkínálatunkat az alábbi bannerre kattintva tekintheti meg:

LOGO