Uponor Pro alkalmazás

  • MINDEN MÁS,

      
  •   #53  

 

Időpontok egyeztetése, e-mailek ellenőrzése, kapcsolattartás az ügyfelekkel: Az okostelefon egyre inkább a mindennapi életünk, így a munkánk részévé is válik. Az Uponor a termékek fejlesztése mellett szolgáltatásait is szeretné magasabb szintre emelni: itt az új, ingyenes Uponor PRO alkalmazás!

Uponor Pro mobil alkalmazással a könnyű hozzáférésért

Okostelefonja vagy táblagépe segítségével hozzáférhet a termékinformációkhoz, telepítési videókhoz akár út közben is, megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot és egyszerűen beléphet az Uponor & More szerelői hűségprogramba.

Az egyszerű és letisztult kezelőfelületnek köszönhetően az új felhasználók is könnyedén használhatják az alkalmazást. Egyetlen érintéssel elérhető a termékkatalógus, letölthetők a telepítési útmutatók írásban és videó formájában: legyen az padlófűtéscső fektetési útmutató, használati útmutató szobatermosztát-rendszereinkhez, vagy információ az ötrétegű csővezetékrendszerekről, akár a kivitelezés helyszínén is azonnal hozzáférhet.

A beépített kereső segítségével egyszerűen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot a térképen, az útvonaltervező automatikusan megmutatja, hogyan juthat el az üzlethez, valamint az elérhetőségek is megjelennek, így azonnal kapcsolatba tud lépni a nagykereskedő partnerekkel.

Az új Uponor PRO alkalmazás megkönnyíti az uPontok feltöltését és beváltását az Uponor & More szerelői hűségprogramban is, elérheti a pontokért járó jutalmak listáját, beolvashatja a kuponkódot a beépített QR kód olvasó segítségével, és manuálisan is feltöltheti a kódokat. A regisztrált Uponor & More felhasználók elérhetik a személyes adatlapjukat, nem szükséges új regisztráció. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store, a Google Play és a Windows Phone áruházakban okostelefonra és tabletre, az Uponor & More felhasználóknak pedig csak frissíteniük kell az alkalmazást és máris elérhetik az új Uponor PRO-t.

Duplázza meg uPontjait - december 20-ig!

Az ünnepek közeledtével új Uponor & More promócióval készültünk Önnek: vásároljon bármely nagykereskedő partnerünknél tekercses kivitelben Uni Pipe PLUS csővezetéket, és megduplázzuk a jóváírt uPontjait az Uponor & More szerelői hűségprogramban.

A promócióban szereplő termékek:

- 1059577 Uponor Uni Pipe PLUS ötrétegű cső 16×2,0 200m
- 1059580 Uponor Uni Pipe PLUS ötrétegű cső 20×2,25 200m
- 1059581 Uponor Uni Pipe PLUS ötrétegű cső 25×2,5 50m
- 1059583 Uponor Uni Pipe PLUS ötrétegű cső 32×3,0 50m

Uponor Épületgépészeti Kft.
www.uponor.hu

 

LOGO